Когда к нам дама на кровать сама сигает в чем придется, нам не дано предугадать, во что нам это обойдется.
Вот, что я вам скажу, братцы... Я ведь ушёл с контента психологии взаимоотношений. Уже не актуально и не интересно. Так бывает, когда для человека информация перестаёт быть насущной, необходимой для жизни. Женился 3-й раз. Сразу скажу - счастлив. Хвастаться переменами не буду - счастье любит тишину. Я к чему. Выбирайте правильно спутниц по жизни! А точнее, умейте вовремя и правильно согласится с теми, кто выбрал вас!
Як казав знайомий. Зайшов на badoo, подивився профілі жінок по місту, усі "слухають музику" та ставлять на перше місце "чесність", таке враження, що попав у церковну консерваторію. Жодна блдь не написала, "мені потрібен твій одяг та мотоцикл, пів хати та шмат бізнесу. (с) Апетит в жінок змінюється з часом, та через деякий час від політичної програми, з якою та йшла на зустріч або у загс не залишається жодного пункту. А натомість з'являються пункти досить несподівані, та раніше не декларувані, як єрмак наприклад. Але "чесність" у тезах нікуди не поділась ))
Хоча я колись бачив 2 приклади чудового шлюбу. От тільки питання у тому чи зтів би я собі таке. 1. Юра був одружений, та ледь виригав той брак. З великими втратами. Втратив житло, купу грошей, купу нервів. Зробив собі висновок та оженився вдруге. На цей раз його жінка була повною протилежністю попередній. 1. Абсолютно слухняна. 2. В очі зразу кидалось те, що вона абсолютно не емоційна та абсолютно не ініціативна. 3. Вона абсолютно не охоча до спілкування. Яб додав "на мімімалках". От десь 20 років вони одружені. Ніяких свар, ніяких проблем. Юра за цей час мав суттєвий зріст доходів, придбав джипа, заробив грошей на декілька відпочинків за кордоном. Усе чудово, але ж в очах її - пустеля.
2 Саша. Програміст, хлопець розумний, навіть дуже. У 90 працював на московії програмистом, привіз валізу грошей. Жінка щось почала качати права, він пішов від неї. Наскільки я пам'ятаю, також залишив житло, але валізої не поділився. Його нова обраниця - молода жінка, вчителька, яка мала дефект - дуже косило праве око (( Це її пригнічувало. Але ж у всьому іншому вода була красуня. Вони також прожили 20+ років разом, та живуть зараз. Висновок. В обох випадках чоловіки йшли на певний мезальянс. Коли ті хто мав гроши та вмів їх робити, брав у пару жінок з дуже невеликими потребами, які грошей бачили суху зарплатню. В обох випадках чоловіки для тих жінок були рятівним кругом, без яких жити можна, але як? Десь у загальних рисах - так ))
Краще бачити пустелю в очах ніж мати інсульт від скандалів в 40 років і бачити дітей тільки по вихідних
Поздравляю. За последние 40-45 лет я не встретил ни одной (женЫ), которая хоть раз кому-то не изменИла... (и такой статистики у меня - много...)
Є таке. Як каже мій друг, то не хвали погоду зранку, а жінку - до віку. Ти правий. Але зараз я щасливий і мені похую твої підїобки. Цьом.
А як мені були по прутню усі підйоби влітку 20го )) А влітку 21 випездовував її с хати вдягнений лише в сімейні трухани, перебинтований, та так, що в мене шви розійшлись ((( Вона галасила що на ній синці та побої, але сусіди бачили, що кров'ю стікав я. Доречі перші пів року демо програма була бездоганна, та секс до останньої миті був неймовірний. Але згадувати щось бажання нема. Тим паче повторювати.