Коли труна вже на горизонті літає не час про дітей думати. Бо онукам чи правнукам навряд чи потрібні будуть Ваші діти...
То я шутя. На самом деле роль тестостерона очень большая. Это можно сказать доминантность, целеустремленность, активность, тонус мышц и т.д. После 30 он начинает снижаться...Недосып, нервы, сигареты-алкашка тоже отрицательно влияют. И тут дело не в 80 палку кинуть бабе, а чтобы в 50-60 в nolife не сыграть (депресняковым алкашом с простатитом, обиженным на зомботелевизор)
Моэму батькові 60р) Їсть маточне молочко...не питайте що це таке Знайома попросила прибить полку, прийшов через півдня з пиріжками та пакетом яблук
Мне 30, курю с 14 лет, выпиваю от 11 чашке кофе в день. Порой с молоком, с мороженым или Шериданом. И отлично себя чувствую. Перенес несколько микроинсультов, на мне это не сказалось. Причем перенес их на ногах. Мрт лишь потом уже некрозы показало.
Все относительно. У меня тоже приколы со здоровьем ого какие. Пару раз чуть ласты не склеил...и вобще должен быть овощем после ангины с температурой выше 42. Я хоть и полуатеист - но береженного Бог бережет.
Ну про Шерідан міг би і не казати,це і так давно вже зрозуміло.. Але 11 філіжаночок кохве у день,здивував.. Може то 11 рюмашек Шерідану,ти нічого не поплутав..? А потім кажеш,свінка.. свінка.. І як ти дискутуєш про совок,якщо тобі 30 рочків,ти ж про нього тільки із кінохвільмів можеш знати..
Забыл дополнить - пенсионный возраст как раз и связан с гомонами и возрастными изменениями (менопауза, андропауза). У человека резко снижается продуктивность и выше риски вреда, травматизма и т.д.
Тепер зрозуміло чому люди колять собі оті всі препарати та ходять у спортзали.. Вони хочуть довше працювати і пізніше йти на пенсію.. Ось вона,істіна.. Сємьон Семьоньіч…
Ага, від паровозика ГДР і іграшок СССР, і до автопрому. А також чисто совкове підприємство, як автопарк в Рівному. Мій батько ще їздив на Ліазі в 2000-ом році. Як і я з ним по селам на тому ж Ліазі. Багато хто ще Ліаз згадає? Кому 24 роки точно вже ні...
Може я тебе здивую,але я на ліазі навіть за кермом їздив,тоді,коли ти ще гедеерівськими паровозіками грався..
Так, але хто в 1998-м народився вже і не знають що це таке. Як шкода, чи ні? Доречі я і чудові японські праворукі авто в Україні пам'ятаю. Стан супер. Проте все меньше і меньше їх в 1990х ставало.
Мені по….. Але коли ті шмаркачі починають закликати до повернення до сесесеру,мені хочется їх усіх вбити..
То звичайно, але я не проти і з себе скинути років 7-10 зайві. Як мій знайомий прапором працював у тоді ще податковій міліції, в свої 34 на той час казав коли з дівками в кабаку знайомився що йому 26-29. І що він не прапор ,а старлей податкової міліції
Але якщо ця любов підкріплена фінансово та гарним стояком.. Самими промовами шубу та оргазму не отримати…
Звичайно, коли капітани і майори, а часом і полковники поруч, то казати що ти прапор якийсь моветон. Про доступ до доків ДСК можна ще мову завести, про те як скоро вже капітана дадуть і тд.