Не розказуйте ці байки! Знаю фахівців, які одночасно можуть пити, займатися секасом і в шахи грати з 10 собутильниками
Я навіть і не знаю де зараз можна знайти нормальну у віці 30 років ( приблизно ). В мене серед знайомих 8 з 10 розлучені. І як правило самі, або взяли РСП собі. А розлучалися всі практично по одному сценарію. Не уділяєш уваги, і таке інше. Васьок. В результаті шлюб розвалений. А ще до війни часто було чоловік в Польщі, гроші всі жіночці коханій відсилає, приїжає додому, а йому кажуть " спасіба за всьо, братан, пока ". Доречі у школах, серед учнів тако класу друго-третього, або сім'ї без батька, або батько не рідний. І війна до цього не мала жодного відношення. Це я за період до лютого місяця кажу.
Феміністки праві, інститут шлюбу віджив своє повністю. От ніколи не був жонат і не жалкую. В книзі про Доріна Грея ідеальний лише шлюб у Лорда Гарі бачив... А взагалі там правду написав Уальд...
Якшо не дивитися на сесуальну оріентацію Уальда, то нормально написав. Хоча в нього є інша фраза, що ми можемо добре і довго жити з любою жінкою, крім тої , яку кохаємо. З цим теж згоден.
А він підняв актуальні питання що до шлюбу та моралі і взаємовідносин в своєму творі і дав багато відповідей на них. Що до орієнтації автора, то це взагалі неважливо, мова за його героїв з традиційною орієнтацією.
Вот как раз в пятницу вечером завершив трудовую неделю - они и едут в клуб или в кафе. Едут обычно групками по 5 штук. Там их и ловить.