То це у Вас друге ? То вопше пох...й ! Я пишу як всі, типу " братан, не сци, все ок ", а я то знаю як це херово. Це б...дь так херово, шо словами не передасиш. Це жопа.... Но це перший місяць два, а потім, через рік ( мені 33, не нада цих старпьорскіх советів ) все стане на свої місця. Головне прийняти це. Видалити все нахер з телефону. Не писати і не звонити. І мені тараньки засолити риби дві три. А там все буде ок
Ага. Ше в Лотозабаву зіграти і загадати бажання під радугою. Якшо комусь так підфортить, зніміть на камеру! Я вам подарок пришлю. Грушку спи..дю в сосіда. Відправлю наложкою.в пакеті !
Н Нічого я не заснув. Провіряв чи мене читають. Але як навіть камрад Касіо звернув увагу, то тепер впевнений , що таки читають. Зараз з інтернетом і зв'язком проблеми. Потім розкажу як я йшов додому.
оксана в дом пускала только интеллигентных мужиков а уходили почему то всё сплошь подонки и скоты © стружка
Шо там ? Сьогодні зустрівся з хлопцями, посиділи, поїли. Дома в мене. Все шо було накрив на стіл, шо залишилось віддав з собою. То я трохи не в гуморі. Наслухався. Не буду вам сьогодні розказувати веселих і увлекательних історій. Якось не до того. Завтра може. Но не обіцяю.
Читаю. До війни на форум майже не заходив, якось було не до форума. Спортзал, робота, кредити, та всяка інша битовуха. 24.02 згадав про форум та почав читати новини, ну і щоб якось переключитися заходив в курилку проглядав що тут пишуть. Ця тема цікава, бо сам пережив і не раз всякі гадості від жінок. Для себе зробив висновок що у всьому винен сам, не треба бути таким дурним та довірчивим. Зараз все спокійно та рівно.
Згоден повністю. Спочатку робиш косяк , коли пускаєш її в своє життя, а потім вже по накатаній. Я ж чого згадав про вас , бо пам'ятаю ви писали в темі про качалку, шо жінка в банку робила, потім розішлись і все таке. Може не так дослівно, але в цілому шось близько до того. Тут ше якби не ця війна давила, то було б трохи легше. А так і там і там . Но то таке. Прорвемся. То все фігня.
Так і було, розійшлися. Та й після того розлучення хватало всякого. Життя навчило що поки "не вивчиш урок" вчительки будуть знову і знову ставити "двійки".
Життя показало, що ходити і шукати гроші - то дурне діло. Як кажуть юдеї - гроші не треба шукати, вони валяються на землі, їх просто треба вміти підняти))) отак само і з жінками! Коли шукаєш цілеспрямовано - одні розчарування. А Твоя - сама найдеться, обніме і ніколи не відпустить!!! Отакої…)