Валік вже мабуть катає скаргу в грінпіс. Ну то таке.. Я ледве не помер, полоскав зуба, коли прочитав. Хех.. Безглузда смерть.Була, б..
Гарна жінка )))) Срака то святе! Добре шо Валік не баче. Бо в нього з сракою є трохи проблеми. Не з самою сракою, но біля неї.
Ладно розведьонки, пока. Спать іду я. Хто женеться за це время, хай йде в сраку. Тут клуб чисто незавісімих мужчин.
її треба спробувати ложкою перерізати, прямо в каструлі. А взагалі прикольно, середній час варки хвилин 20-30, якщо велика. Так все запущено?
Та я просто пишу настрій шоб підняти. Дурачка включаю. І так живемо " по серйозняку". Треба ж трошки розвіятись.
Ну, зерно сумніву посіяно, то хз..Ми то вірим, а інші? Основні розборки будуть у біографів майбутнього, чи правда чи нє. Лувр, батальна картина 3х12, экскурсовод розповідає історію написання і тут тихенький голосок з натовпу: - Це той Міша шо хотів вдути Валєру і не вмів варити картошку?? - Так, він. Всі зачаровано дивляться і задкують. Треба мабуть ше вухо відрізати шоб забули за Валєру.
Шо ви там ? Надіюсь все добре цілі і здорові ! Я вчора хотів чисто підняти вам всім настрій ! Сьогодні дивився в інтернеті рецепт, то для холодцю картошка не нада. Не могли вчора сказати ? Куди її тепер діти? От блін ((((( Холодець відпадає.
Все норм! Зварити хлодцю тарілок 10, 6 подужати з'їсти, потім з чотирьох зварити суп добавивши картоплі.
Я вчора ото як вам показував театр юного зрітеля, пішов в магазин. Бачу патруль стоїть. Наш. ЗСУ . Кажу хлопці, почекайте 2 хвилини. Хотів цигарок купити, то не було. Купив яблук, бананів і хурми. Пройшлися, хлопці то все з'їли. Поговорили, посміялися. Тей таке. До цих пір згадую .