Как найти новую жену?

Dieses Thema im Forum "Курилка" wurde erstellt von Такімура, 27. Dez. 2016.

?

Нужно ли ?

1. Да

172 Stimme(n)
    23,3%
  2. Нет

207 Stimme(n)
    28,0%
  3. Купи прибор,наконец.

360 Stimme(n)
    48,7%
  1. Briter

Briter Oberleutnant

хлопці, не переживайте так, в природі самка повинна переживати за потомство, його забезпечення, ми, трутні, потрібні поки носим мед, так влаштовано, знайти даму, що користується не тільки природними інстинктами, реально важко, в мене вийшло, ну майже, з третього офіційного разу, не рахуючи з десяток експериментів. Так що думайте. Бажано верхньою головою, хоча це майже не реально рочків до 35-40.
    Ми на 90% звичайні ссавці, керуємся інстинктами. А скоріше більше.

Rubreht, vladss, Рост76 und 12 anderen gefällt das.
  2. Интересные лоты

1. (в наличии 1 шт.)
      Туристический топорик Jeep с чехлом для ношения на поясе. Походной топор для туриста, автомобилиста...
      459 грн.
    2. Цей набір дротяних щіток призначений для ефективного очищення та обробки різних поверхонь. Ідеально...
      350 грн.
    3. (в наличии 2 шт.)
      Мультитул набор ключей для велосипеда и самокатов 16в1 Многофункциональный мультитул для ремонта лю...
      145 грн.
    4. (в наличии 2 шт.)
      Набір рашпілів по металу з дерев'яною ручкою (3 одиниці) Набір призначений для грубої зачистки...
      65 грн.
    5. Призначення: Призначений для кріплення відрізних дисків або інших насадок на дриль. Розміри: Довжина...
      200 грн.
  3. E.Sibert

E.Sibert General-leutnant

Ужос! :eek:

IMG_20220818_074828.jpg

4. ДВ762

ДВ762 Leutnant

вона мені про бухенвальд, а я її єбу і плачу....

5. PetrSlepcov

PetrSlepcov Oberschütze

Якщо все так, то краще не поспішати і потихеньку впізнавати людину!

Искатель57 gefällt das.
  6. Суер*Выер

Суер*Выер General-major

Старший сват, старший сват
    Не вміє *****ти!

Рост76, ДВ762 und ejnalej gefällt das.
  7. ejnalej

ejnalej Oberstleutnant Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    8
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    12
  8. Актубей

Актубей Leutnant

9. ДВ762

ДВ762 Leutnant

10. vladss

vladss Oberstleutnant

Отож,отож...шматок звичайної кишки,а форсу кругом неї,як наче із золота зроблена...:D

11. E.Sibert

Я не можу стримати сміх, коли чую історії кинутих чоловіків. У нас все було добре, а потім – раптово і бах – вона пішла. Ні, не до іншого чоловіка, а просто так – у далечінь.

Таких чоловіків залишається тільки обійняти і плакати. Ну як можна бути такими наївними?! Втім, це може бути і захисною реакцією психіки, коли ой як не хочеться помічати проклюнулися на голові рогів.

Жінка ніколи не йде «раптом». Цьому завжди передує певна поведінка. Це три складових поганої дружини, про які я вам і розповім.

Перша ознака практично нешкідлива. Сама по собі, окремо від двох наступних, вона не говорить ні про що, але в комплексі з ними – обов’язковий специфічний симптом. Це любов до подорожей.

Ні, зовсім не важливо куди, а важливий процес. Їй не сидиться на місці, її постійно кудись тягне. “Ми нікуди не їздимо, я хочу в гори, мені потрібно на море, а на вихідні йду в похід”.

Жабі-мандрівниці постійно кудись треба. Сидячи на місці, вона вважає, що її життя проходить даремно.

Спочатку їй неважливо, куди і з ким їхати. Чоловік їй не заважає, тому що поки вона не планує зраджувати. Їй просто нестерпно вдома, поки подруги пізнають світ.

Подруги – це другий специфічна ознака поганої дружини. Ні, не всі подруги, а ті, хто вже наставляє чоловікам роги. Посиденьки з ними в кафе, походи в клуб, і все це відбувається без чоловіка.

Правильно, що йому робити з ними? Адже принадність зустрічей для поганої дружини в захоплюючих оповіданнях і обговореннях.

Подруги щедро діляться постільними новинами: з ким, де, якої довжини. Прикрашаючи й ідеалізуючи, щоб прикрити розпусту романтичним флером.

Погана дружина, слухаючи ці історії розвісивши вуха, пускає слину від заздрості. Хіба можна порівняти її сумне статеве життя в орендованій хрущобі з пригодою в Еміратах з казковим принцом?

Літати на відпочинок з чоловіком стає нестерпно. Та й він не може. Погана дружина підсвідомо вибирає такий час, щоб чоловік не зміг подорожувати з нею.

Можливо, вона поїде на море з дітьми і візьме свою маму, щоб було на кого їх залишити. А сама, вся така в пошуках романтичних пригод, рушить по морському проспекту, розмахуючи парео на товстих стегнах.

І ось тут відбувається зрада. Але не з казковим принцом, а з якимось аборигеном Вазгеном. Людина високої якості не спить з мавпами, але жінка цього не розуміє.

Щоб скрасити своє падіння на мавпячу лежанку, погана дружина починає частіше вживати алкоголь. Це третя кваліфікуюча ознака.

Під алкоголь легше мріяти про себе про принців – раз. Брехати подругам про те, який у неї офігенний коханець – два. Не так огидно згадувати стосунки з аборигенами – три.

Крім того, під синьку легше давати. І в подорожах, і, що особливо важливо, в умовах мегаполісу, тому що зрадивши на відпочинку, вдома зупинитися не можна.

Загалом, якщо ваша баба любить подорожі, посиденьки з подругами і не проти гарненько випити, можна сміливо вважати, що вона – погана дружина. Роги гарантовані, як мінімум, а взагалі вона рано чи пізно звалить з сім’ї, забувши все, що вас пов’язувало.

Так, це гірка правда, яка назавжди здатна знищити самооцінку кинутого поганою дружиною чоловіка. Але сильній статті все ж не варто засмучуватися, життя справедливе.

Курка ніколи не знайде принца, а швидко спившись, стане посміховиськом. Якість її життя погіршиться і з кожним днем буде лише падати.

Аборигени – дикі люди, почнуть вимагати з неї грошей, а вона буде роздавати листівки на вулиці, щоб хоч якось заробити копійчину на політ в свій Єгипет. Інтимне життя не принесе радості, тому що яке задоволення від нього тепер?

12. Актубей

Актубей Leutnant

13. Efor

Efor General-major Клуб взаимопомощи

Не знаю хто автор цього опуса, та, судячи зі стилю: "записано 40-річним хлопчиком Пєтєй зі слів Мами"

14. E.Sibert

Можливо. Може мама сорокорічного хлопчика розповідала йому про своє життя .. 30b3096bc68c.gif

antsu88, Otryta und ejnalej gefällt das.
  15. Allex761

Allex761 Standartenführer

Рейтинг:
    3
    Отзывов:
    21
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    33
  16. E.Sibert

17. Актубей

Актубей Leutnant

18. .

Images:

IMG_20220917_075946.jpg
    antsu88, Omikron, ДВ762 und 8 anderen gefällt das.
  19. Актубей

Актубей Leutnant

20. Topaz81

Topaz81 General-major

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    99
    Лоты
      на продаже:
    8
      проданные:
    237
  21. Topaz81

Topaz81 General-major

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    99
    Лоты
      на продаже:
    8
      проданные:
    237
    :D

Images:

FB_IMG_1663437232042.jpg
    antsu88, D-day, Omikron und 11 anderen gefällt das.
  22. Актубей

Актубей Leutnant

23. Актубей

Актубей Leutnant

24. Актубей

Актубей Leutnant

25. D-day

D-day General-leutnant

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    10
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    23

Я розлучився в грудні. Якраз на день народження мій.Точніше не розлучився, а просто розійшлися, так як лише жили разом, без усіх тих документальних актів. Речі забрала, я їй сам їх зібрав, поставив крапку і не звонив і не писав жодного разу. Спочатку тяжко було, потім плюнув на те все і з собакою зажили холостяками.
    Справа в тому , що у пса теж була подруга. Вона пішла за кораблем в тому самому напрямку.

26. D-day

D-day General-leutnant

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    10
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    23
    8 років.