Так усi тiльки на сiськи дивляться , а тодi на мордяку, Росте Ви куди дивилися , на мордяку чи на сiськи, ось тiльки положiть руку на серце i признайтеся чесно.
Треба було учити , ти ж чоловiк , пiдход по харошому , ось так : моя люба, ти так неправильно робиш , я тебе кохаю , обожнюю , треба ось так лагiдно з поцiлунками i т.д.
О, Наталья ответила, что и жениться перехотелось! Вот так то мужики. Жениться это вам не клаву жмакать на диване и задавать глупые вопросы на форумах. И домик надо и в домик надо, а уж потом искать девулю, а может и искать не надо будет, сама на домик выйдет.
дiм , вогнище свое , ато хвастаються чорними бумерами , як баби на задне сiденья пригають , брэд . З свекрухою тоже мало хто прижеветься , а невеста повинна з приданним : пирини да подушки i все , це нашi старовиннi закони , можете попитать в iнтернетi, якщо я неправа.
Вот и верь после этого людям... Отдалась я ему при луне. А он взял мои девичьи груди И узлом завязал на спине.
Читала , однi приймаки , як спалося , так ще i хвастаються , не я писала , тут все таке ви усi писали , есть чим похвастатса. у мене очi на лоб повилазили таке читать i чим хвастаются., якщо я неправа чим ви хвасталися--- то можете перечитать свою писанину.оце ржали всi моï камрадки
В общем вкусил я сполна "счастья" с рсп... 2 с гаком года в топку. Не верьте бабам. Не живите на их территории. Не пытайтесь построить отношения с рсп.
Як мати свій дiм , вогнище свое , чорнимий бумер , то баби самі на задне сiденья пригають , Супер!! свекрухи- немає!! пирини да подушки i все- в дупку... нашi старовиннi закони - придумали жінки!можете попитать в iнтернетi, якщо я неправий..
Треба мати свiй дiм , а куди жiнку приведеш , в землянку , де дiти будуть рости ? Чоловiк хазяïн!!!! , а жiнка постiрать та ïcти зварить.
Що за брєд? Чужі діти від РСП? Нормально самі мужики собі готують! І кнопки на стіралці нажимають...і бумер чорний з седінням мають..тільки немає ім кому безталанним розповісти про " прєлєсті жізні з чужою людиною" жіночого полу...