Якщо вiдомо,чого треба дiвчинi вiд бойфренда,а парубку вiд дiвчини,то всi пазли лягають намiсце.Дiвчинi вiд парубка-вирiшиння проблем,забаганок,цяцьок,ярких вона собi неможе здобути,хлопцю-секс,та похвастати нею,як новою автiвкою.Е престижне авто,одягнений в брендове ганчир'я,тусиш в недешевих клубах-самi юбки задирають,й назадне сидiння лiзуть.Вийшов з "копiйки",з хлiбиною й пивом,й залiз в свою побиту "копiйку"-той зацiнили тебе..зцього й треба виходити.Нажаль.
...А дівчатака, типу, не такі "...похвастатися НИМ, як новою автiвкою, ....вирiшиння проблем, забаганок, цяцьок, яких вона собi неможе дозвОлити... ...накрАй - ...й сексом - також."
Алеж,то хлопець "гуляе" дiвчину де хоче,й як хоче,за що й платить грошима,чи послугами.Вона,не "вигулюе" його,по своiм дiвчачим компанiям,де може ним похизуватись!
Вы - товарищ, умный по патронам...Это - не ваше кредо... И не юзай туда, что не можешь ответить - а я схвачу когда нибудь вас за язык - сто пудово...
Внеi,та ii подружок,нетой "рiвень доступу",грошей невистачить,шоб вiдтягуватися втих мiсцях,де "вiдривается" ii бойфренд!Инакше-вiн бувби ii непотрiбен!
...у меня такИх "хватАльщиков тут" - очередь, и все сосут (ну сОску-пустышку, для детей...) ...некоторые на бумАжках писАли и в портмонцЕ нОсят (может и до сих пОр...) З.Ы. ...шо ж вы прошлый наш разговор сЪехали, боже без "дасвиданья"??
Я вибачаюсь що втручаюсь в розмову досить поважних панів. Як то кажуть "Мені просто спитать..." Пенсіонер 58 це вік чи рік народження?