Вполне нормально. Только идиоты не бояться. Со своей бывшей общаюсь исключительно из-за детей. Мириться не собираюсь. Чума закончиться и начнеться все сначала.
Було 8 березня , пила вино кiндзь мараулi , iвсе .А тут мене обматюкали за мою погану поведiнку. Ну ,я ж невинувата шо я така. Так шо я , злякалася, якось не пособi .
Так вiн женився на 18 летний по фото , вiн знею несправиться , i розвiвся. Понятно.iнфаркт i все таке.
А шо значить не справитися з 18-лєтнєю???? Вона повинна вставати о 6-й ранку, нагодувати худобу, натаскати лоханю води, підігріти (щоб я по ніжився зранку), приготувати солідний сніданок, потім робота на господарстві (город, садок, подвір’я), приготування обіду (первоє, второє, трєтьє і компіт), потім робота на подвір’ї (пиляння та рубка дров, їх переноска та складування «під ниточку», переноска вугілля, штукатурка господарських приміщень, приготування вечері, потім годування худоби, натаскати води в лоханю, підігріти (я буду купатися), потім сама повинна вимитись добряче! Потім вона повинна здійснити мені 1,5 годинний професійний масаж з елементами тайського. А після цього вже й можна перевірити - чи вправляюсь я з 18-лєтньоюі чи буде в мене інфаркт!!!!))))))
То таке , у нас 3 жiнки комбайнершi , приходять додому а чоловiки коло печi лежать пьянi , нiкуди не рипаються , бояться ремня од штанiв , жiнка положе коло порогу , шоб нiкуди не ходив , вiн дума шо то гадюка, i не виходе А Ви з iдеалом не перепутали? А массажiв нiхто невмiе , у парiлки баби своiх ,вiником так одшмагають по задницi , шо задниця вся як помiдор.
Ну то ви не путайте 18-лєтніх киць зі своїми баберами-леЗбіянками-садомазо)))) нам бабери не потрібні - нам киць подавай слухняних для тематичних стосунків!))) Ви ж самі бачите, що на Рейберті немає чоловіків-п‘янюг Підзаборних!)) тут інтелігентна публіка - шляхетне панство!!!! І нам потрібні масажі!!!!))))
Ой, не знаю, не знаю....)))) у вас бабери якісь опасні - масажі робити не вміють, але на комбайнах та мотоциклах катаються, в лісах не полуничку збирають, а з МД швендяються... сидять на рейберті, а не на сайтах вивчення техніки масажу та інших задоволень для коханого ))))) Та й кого у вас питати? У П‘янюг, які бабер бояться???))) Мене часто в райцентр викликають по роботі. То я вже впевнився, що там киці з райадміністрації, налоговоі, пенсійного фонду такі масажі навчилися робити... шо аж пальці на ногах скрутюють дулі!!!!)))) в общем - учітеся, читайте, чужому научайтесь!!!!!!!)))
Вiтаю! У Вас, мабуть такi бабИ? А хлопцям, з REIBERT, бiльш подобаються такi дiвчата) На тракторi та з пiдручником, з масажУ
Подобаеться така ,тiльки одному мужщинi , та правда хоть одному , про шо далi можна бАлакать ? Про шо!!! ХОТЬ один . )Михаилл здоровья Вам крепчайшого.!!!! I успiхiв везде.