Та яку революцію???? Такі весла робили вже після революціі))) Це про любов і кашель!))) а весло їй потрібне - щоб льотчик швидше роздягався і не передумав)))
Ото ж так... Зайшов моряк в будинок червоних ліхтарів, вибрав дівчину і пішли вони в номер. А через деякий час дівчина в номері на всю горлянку кричить: Я так не можу, я так не можу ... Прибігла мама до них в номер і вже разом кричать що різані: Я так не можу, я так не можу ... Почули секюріті, прибiгли і запитують що за крики акуевші??? А жінщіни їм відповідають криком: Та він хотів в кредит !!!
Якось танкісти зустріли добру фею, яка дає ну всім, тому що добра до всіх. Вона підійшла до танка і каже: Чуваки, потрахатись хочете? Танкісти кричать - так дуже ... Один кричить - а я перший тому що у мене кардан довгий. А другий - та в мене карданюга товстий як у слона. А фея каже їм: Чуваки ви добре подумали? А вони їй - та типу давай же приступати до процесу. Фея мочки змахнула своїм жезлом і у танка повністю розсипалися гусениці, а вона зникла. Цілий день вони трахались збираючи ці гусениці до купи. І від через кілька днів знову з'являється ця фея. Вона і каже їм - та типу я пожартувала з вами, вибачте мене. А ви хочете потрахатись на цей раз доволi серйозно? А танкісти подумали - що вона для понту пожартувала і зараз буде настояще жарке поряво. Фея змахнула знову своїм жезлом і весь танк розсипався повнicттю на хрін, а вона зникла. Підсумок такий - будьте дуже обережними з феями і зі своїми бажаннями.
У пана занадто великі запроси на сьогодняшній день!!! Хоча б шматок земельки 2х2 шоб був і те добре))))) ну і шоб кашляла красіво))))