Хай їх хто хоче той і "топе" . Для них найгірші чоловіки які їх просто ігнорують , не скандалять , не бігають за ними - от шо для них найгірше . Пожив з жінкою , не подобається тобі та жінка : зібрав речі і пішов , або виставив її речі за двері , і ніяких "топить" і скандалів .
Одно другому не противоречит Потому и ссутся за такими страшно, которые все решают просто - нет человека нет проблемы.
і тут тебе життя кинуло. щож тобі бідосі так нещастить? добі до тих 120 ніколи недорости, верніш недожрати. глисти))))) а в мене хоч і є приблизно стілько але я б побоявся мати таку жінку.бо сі напє, встроє гармидер, почне на столі танцювати та у стелю стриляти. а прибирати та лаштувати мене примусе. а воно мені треба?
А чого ти думаєш шо мені не щастить ? Я живу сам і отримую від цього моральне і фізичне задоволення , почуваю себе набагато краще ніж коли був одружений . Мені вже пощастило , погано що довго був одружений треба було раніше розлучитися , як тільки почалися скандали і інші недомовки . Мені ті 120кг і не треба , я себе із 80кг добре почуваю . А я б не боявся жити із такою , чого боятися : " А чого боятися? Чи бзди, чи не бзди, однаково здохнем… "
Зухра настолько некрасива,что в детстве дяденька маньяк,обнял,поплакал и насыпал ирисок полные трусы....(с)-не моё.
Не слушайте вы его.Это советы типа я знаю как детей воспитывать-троих похоронил.Мое мнение-взял мячь-п......чь.
Новая Жена, она как безвиз, пока не придумал как потом избавляться будешь, когда надоест, лучше не приводи.
повністю згоден з вами, що не треба псувати собі нерви з тою людиною яка тебе не поважає , чи просто убиває твій час та твоє здоров"я маю на увазі (нервові клітини)я теж живу скільки років один і живу теж непогано . повністю розпоряжась своим часом, грошима , розмножуюсь з ким захочу.
Это как деда старого спросили..Дед подошел нам возраст..жениться нам или нет? Дед подумал и сказал...и женитесь плохо и не женитесь тоже плохо..Выбирайте..Вообще-то одному легче конечно,но жениться надо..и даже очень надо..Одиночество страшная штука..особенно когда все уже женаты и детей в школу водят и внуки есть,а ты все один...
а мо то в тобі справа була? та і як ото помирати будеш небуде кому склянку води піднести. тож слухай. в мене є до тебе ділова пропозиція. ти переписуєш на мене усе майно, всиновлюєш мене а я за тобою доглядатиму. то повзи відразу на цвинтар а мені усі твої статки дістануться. а я кожного року нагробки буду приходити та тобі на могилку цукерку класти та чарочку наливати глистів виведи та припини всяку гидоту жерти і будеш красівий та товстий як ціля візор
згідний з вами повністю , іноді аж противно від цього стає ,я теж з таким зустрічався , = то те купи то те дай то золото , то шмотки як ніби який банкомат ходячий , а взамін що за це задоволення короткочасне так дорого платити!!!