Вам совет или консультацию? А в чем разница? Совет короткий и бесплатный, консультация подробная и платная О! Мне тогда совет Хорошо, мой Вам совет, возьмите консультацию
золотые слова , переоценивая свои отношения с прекрасным полом, тоже могу сказать тоже , что многие хотят много что то взять и кое что дать, так, что это я не думаю . что есть нормальным в отношениях
Та є така категорія жінок в яких є хобі : спорт , рибалка , полювання , коп , колекціонування . Такі можуть бути і жінкою і товаришем зі спільними інтересами . Але жінки з хобі рідкість і знайти їх не просто . Більшість жінок потребляді і пліткарки - їм задоволення приносить витрачати чужі гроші і комусь кістки перемити .
У мене були такі , що копати з ними не хотілося .. Радше закопати . Одну ледь витягнув на щомісячний зліт .
Все правильно Ви кажете .. Знову ж таки на форумі переважно чоловіки , на Лівобережній в минулу суботу теж таке примітив .. Жінкам ні...ера не цікаво крім грошей , шмоток та айфонів ...
На Лівобережці іноді бувають цікаві дівчата . Не фріки в татухах із зеленою головою , а такі собі симпатичні баришні . Он СексіНіка з нашого форума гарна баришня і автоматами торгує . Але в неї є і умови до чоловіків шоб не менший ніж 120кг це так перше шо вона тут писала .
В том , что женщина человек я уже очень сомневаюсь .. Существо с могими отличиями , психикой и стилем мышления и поведения в том числе ..
Але ж жінок із інтересами ( спорт , полювання , мисливство , колекціонування , коп ) набагато менше ніж чоловіків , в рази менше . Он в спорт зал в нас в райцентрі ходить десь близько 100 чоловіків і 2-3 дівчини ( постіно , бувають зальотні які походять в спорт зал місяць щоб на них хтось клюнув і кидають якшо ніхто не клює ) , є кілька дівчат копарів теж на близько 100 копарів чоловіків , і знаю 1 жінку мисливця , а чоловіків мисливців знову кілька сотень . Головне для жінки знайти того хто буде платити за неї і виправляти те що вона натворить по життю , більше їх нічого не цікавить .
Я не дотягнув пару років тому до такої позначки - дуже вже важко з такою вагою пересуватися , кохатися та нагинатися , щоб зав'язати шнурки .