Короче ви не любите оті лайки, правильно, то якісь дитячі приколи. Краще взяти літр самогону, сала, цибулину тей гахнути добре...
Тю, я отого не розумію-«відкрити душу, закрити душу». З людиною тре випить, бо скільки вовка не корми, а в ведмедя уй більший. кхм, про що це я..., щось загубив хід мислі, зара налаштуюсь.
Наталко, я тебе прошу, які модні слова, кхм-це я кашлянув, а пишу сам з глухого села, тут інтернет ловить тільки на горищі, от я і скачу по драбині вверх-вниз. Да, так от про що я хтів сказать. Оці всі «откритія , закриття душі» я вважаю в наш час лицемірством і обманом. З людиною тре добренько напитись і тоді полізе назовні вся суть її характеру і відношення до Вас. Приблизно як у Висоцького про гори.
Нет уж, шановна. Обіцяли заспівати, а тепер взад. Обов`язково приїду до Вас, заспіваєте, а потім можна і взад давати)
Вже три!Наталя,співаю на самогоні,Лера-сам танцюю,і Веніамін-вниз,вверх за тирнетом!!!Думаю далі доеднаются.
Мене колись трясовина засосала , вже по пояс , слава богу труба газова мiж ноги якраз проходила, спасло , я б вами небалакала, рюкзак спасала в першу чергу ,там ....