Хлопцы выбачте мене если не так , просто в мене головни боли ужасни , мене пичкають таблетками , а мени просто нада в сосновый лис , и щось гарячительне , никому це недокажеш . Прислухайтесь до своих жинок.
Оце в нас таки дивчата , в бурках , в куфайках , модницi , без помад по запросу фото., а то мене совисть стала мучить, що непоказала фото ,
Не факт. По фень-шую на лабутенах(нах) подошва должна быть красная! Так что тема лабутенов не раскрыта. Фото подошвы в студию!
Ще нічого така дівка, якщо канєшно не давалка-алкоголічка і не тупа, як ті валянки що на ній. А без помад - то навіть краще, не люблю я цих київських інСТОграмних губастих обізянок з шістьма накачаними губами, тьху три рази ! Справжній чоловік цінує натуральну красу . У вальонцях є теж люди нормальні. Ось так .
Не буду я бiльше з вами балакать , зiбрали все в одну полоску , шо тут такого я непойму , я вже тут спотiла писаниною писать . досвi дання.
А ми то вже так нарадувались,що ото до нашого монастирю така файна,бойова кобіта приедналася!А воно,он воно як-одна полоска і то неподобство якесь!Вертайтесь до нас,Вам з нами сподобается.То просто тут жіночок малувато.А як треба полосок то ми домалюем P.S А ви ще фоту Вашу показати обіцяли!
Милая, спокойная и почтенная еврейская дама зашла в аптеку, подошла к фармацевту, проникновенно глядя прямо ему в глаза, сказала: - Я хотела бы купить немного цианида. - Зачем Вам нужен цианид? - Чтобы отравить моего мужа. Глаза аптекаря округлились и он воскликнул: - Господи, помилуй! Я не могу дать Вам цианид. Это противозаконно! Я потеряю свою лицензию! Они посадят Вас в тюрьму! И меня тоже! Не продам ни за какие деньги! Дама полезла в сумочку и достала фотографию мужа в постели с женой аптекаря. - Опа-на, так бы сразу и сказали, шо Вы по рецепту!!!