не ви одні мосьпане нітрясця нерозумієте, ми всі теж нерозуміємо але ми намагаємось розібратись що тут до чого. поки що невиходе. але ми і надалі будемо намагатись розібратись. отакоєот. а ви кажете
Здаэться мани-що Бялоруси нема звьязку,бо енотики дроти погризли,або Англичанка знову пидгадила.Треба голосувалку зробити,тоди точно все проясниться.
Я проти щоб посилати пана К у розвідку! ну який він розвідник-куркуль а раптом знайде льох з салом.... а потім як у прислівьї сало привезлі на базу,розтворілось сразу
точно він. тут важко відразу поставити діягноз але тут бачиться явне зловживання сильнодіючими речовинами які негативно вплинули як на психіку так і на уяву.
Та шо ж Вы всё по темам прыгаете,да пана К.,то в разведку,то в гости.Пан Консерватор в разведку с салом уйдёт.А мне куда картошку девать?Я ж не успеваю за Вами... А чё Вы хотели..Мешок 40 килограмм...
Шо такое "сальвия"? Это не то, что в "кораблях" измеряют? Не знаком, песня старая вспомнилась из 90-х, не то?
И вообще!Один Белорус сказал... А я всё с картошкой бегаю. А сало это мясо? А сомик за селёдку сойдёт,ну то что рыба это понятно
взагалі то це не до вас, це було додаток до вище викладеного. побажання тому хто запитав. а що до варення чисте як сльоза© то це до буднів прошу. там більш обстановка для цього принятна