Пропоную Консерватора заслати. По перше, у нього добрий нюх на сало, а по друге він уже старенький (раптом що).
якщо відповісти серйозно - контртерорестичний захід якщо з гумором - так до Вас же Пу приїхав! Якщо ще на день-два затримається почнуться проблеми з водою, світлом, каналізацією....
Я особисто Пана К не знаю (на краще це чина гірше х.з.), але вважаю його достоянієм форума, без якого добра половина тем заглохне. Прошу підібрати когось менш жалкого з числа тих лиходіїв, хто голосували за його відправку та плюсували цій ідеї.
Ось я тільки не могу второпать.. ви збіраетесь до пана К заслати як це? у нас їх двое? побіх свое переховувати.двое це занадто.готуемось до піднятия відсотків а вобще не така погана ідея.відправити консерватора, до консерватора на розвідку.може спрацювати, він такого не чекає
У нас їх навіть не двоє. Вже цілу купу забанили. Так що, раптом чого, попросим випустити з бану якогось одного, та і все.
от мене не треба втягувати в якісь непорозумілі оборутки. я ніколи не цікавлюсь скільки людина отримає грошей. З.І. головне щоб братні відсотки вправно сплачувались