Неее,баня должна быть не в доме,а отдельно и никакого душа,только колодезная вода в бочках деревянных и ковшик,вот
Один солдат пояснює своєму товаришеві по службі: - Не сперечайся зі старшиною, що Земля кругла. - А чому? - Рівняти змусить ...
Сидять в хаті невістка з свекром та свекрухою. Свекруха каже: - Все у нас до ладу. І живемо добре, і не лаємось, от тільки хата небілена. Невістка: - Які проблєми, мамо! Білила є? - Є, а тільки щітки немає. Невістка підбігла до свекра обстригла йому бороду, зробила щітку і побілила хату. Свекруха знову: - От і хата в нас побілена, а вікна непокрашені. Невістка: - Які проблєми, мамо! Краска є? - Та є, от тільки кісточки немає. Невістка підбігла до батька, обрізала вуса, зробила кісточку та покрасила вікна. Вечір. Вертається додому чоловік з роботи. Дивиться на груші батько сидить. - Тату! А чого ви там сидите? - Там, синку, у хаті дві курви зібралися бліни пекти. Так я оце не знаю чи є в них яйця чи немає!
Я люблю лить на себя ведро воды , или три ведра , в любую погоду На работе в дворике обливаюсь со шланга Доброе утро
Українці в Іспанії: - Кориду бачив? - Бачив. Бугай кацапа затоптав. - Які ж кацапи в Іспанії? - А який недоумок, крім кацапа, попре на бугая з червоним прапором? Першокласника тягнуть в школу. Він впирається і кричить: - Одинадцять років !!! За що !!???
Чорний гумор ! Першокласника тягнуть в школу. Він впирається і кричить: - Одинадцять років !!! За що !!???
Теж стараюся літом в літньому душі,хоч разок приняти.З суботи хворію, холодне пиво,звіздець моїм бронхам,і це літом. А зимою якось ніяка зараза не чіпляється.
зимой вся зараза вымерзает... срочную служил в Североморске. за 2,5 года ни разу не чихнул. а тут летом да...
Ранок. Дівчина встає з ліжка, знімає з клітки із папугою халатик, одягає його. Підходить до вікна, відшторює його, солодко потягується, йде на кухню, ставить чайник, іде у ванну, і раптом телефонний дзвінок: — Люба, вибач, через дитину в школу викликають, дружина раніше із відрядження повернулась, теща пиляє — сьогодні аж ніяк не вийде зустрітись. Дівчина кладе слухавку, йде у ванну, вимикає воду, на кухні знімає чайник, заходить у кімнату, підходить до вікна і зашторює його, знімає халатик і кидає на клітку, лягає спати. Голос папуги: — Так… Коротенький деньок вийшов…
Старіємо....мене теж туди носило,сєвероморські таракани ,як їх забудеш!Чим північніше 69 паралелі,тим тараканів більше,із своїх спогадів.