Ось в вас летить цеглина. Побачити її політ – це Сприйняття, зрозуміти, що якщо вона потрапить, буде боляче – це Мудрість, прикинути траєкторію і місце попадання – це Інтелект, ухилитися від цегли – це Спритність, а високохудожньо обкласти, хто кинув – це Харизма. А якщо отримав по кумполу, то це Доля.
А что цыгани раков продают ,может ты перепутал маленько а ,траву и кайф они точно торгуют ,но что бы раков продавали .....неслыхал
Там какие-то отщепенцы - я сам удивлялся , но у них есть всегда крупные и круглый год ... Правда сцуки поначалу на количестве подсовывали два-три дохлых - я им всегда возвращал и брал вдвойне живыми
Если дно будет рвать да еще в людном месте или в пробке , то таки и крышу может сорвать . А когда рвет дно и крышу то так улучшается зрение И в самую жаркую жару по всему телу проходит приятный холодок Короче масса преимуществ здоровой пищи
Я и сказал что здоровая . И организм очищает , и нитраты всякие выводит . После выведения этих нитратов уже начинаеш сомневаться что секс является наивысшим удовольствием
Лет семь назад , разливной десант , с правильно выставленным давлением в системе - очень даже можно было пить ... а ща , даже и экспериментировать не буду
Вот я лет шесть назад и пробовал его . Выпил литр и не понимал что со мной .. Пяный-не пяный , непонятное ощущение , как собаку с газового баллончика подушить - что то похожее
- Алло, це база? - Ні, ви не туди потрапили. Це ракетна база. - Це ви не туди потрапили! Хто мені заплатить за мій сарай?! Дзвінок в психіатричну лікарню: - Скажіть, будь ласка, людина, яка кожен ранок в 6 годині грає на трубі і всіх будить – нормальна? - Швидше за все ні, ваша адреса? - 25-й кілометр заміського шосе, військова частина. - Та-а-ак… Hа іспиті по истоpии. - Вам задати одне складне питання чи два легких? - Краще одне складне. - Добре. Де з'явилась пеpша людина? - В Одесі. - Це чому ж? - А-а-а-а ... А це вже друге складне питання!
Генерал, обходячи шеренгу призовників на інспекторській перевірці у частині, зупиняється навпроти новобранця і, залишившись, мабуть, задоволеним зовнішнім виглядом солдата, по-дружньому плескає його по плечу та запитує: — Як справи, синку? На це новобранець, сяючи, як нова копійка: — Добре, батьку, що ти нарешті з’явився. Мама шукає тебе вже багато років. Призовна комісія. Воєнком питає: - А ти де хочеш служити? - У Генеральному штабі! - Ти що, ідіот? - А це обов’язкова вимога? - Сьогодні, діти, ми будемо писати диктант. - Марія Іванівна, я не можу! - Чому ж, Вовочка? - А я сьогодні сексуально стомлений. - А ти, Вовочка, іншою рукою пиши…
Чоловік,копаючись в інструментах,запитує дружину: -А де стара пила? Теща з кухні: -Я не стара,а де я пила,не твоє сране діло!