Это верно, но на карточке как не было так и нет менег ( pro bono какое-то сплошное Мои планы на сегодня вот такие
Одно из двух. Либо с утра не выпил - день пропал, либо пиво без водки - деньги на ветер (которых по показаниям потерпевшего и так нет ).
Спасибо Гольц ! Вся запара в том , что хорошее пиво здесь - а хорошие раки , там . Ну и люди ,с кем можно попить - и в Латвии и в Литве и в Украине... Прямо какой-то вермутский треугольник блтдьъ) . Ну ничего. Якось буде...
Батько, проходячи повз кімнату сина, побачив, що все прибрано і навіть ліжко застелене. Здавалося, що син зібрав свої речі і кудись поїхав. Підозри батька посилилися, коли він помітив лист на порожньому столі. На ньому рукою сина було чітко наведено: «Тату». Тремтячими руками чоловік відкрив конверт і прочитав:«Дорогий батьку,Змушений письмово повідомити, що мені довелося піти з дому разом з моєю новою дівчиною, так як я знав, що ви з мамою влаштуєте величезний скандал. Я її дуже люблю. Я просто розумію, що ви не схвалите наші стосунки через її пірсинг, татуювання, байкерський одяг і те, що вона набагато старша за мене. Але справа не тільки в почуттях – вона вагітна.Її звуть Катя. Вона впевнена, що ми будемо щасливі разом. Адже у неї є трейлер в лісі і ціла гора дров, якої вистачить на всю зиму. Ми мріємо завести багато дітей. Катя відкрила мені очі на те, що марихуана насправді не так вже й шкідлива. Ми плануємо вирощувати її для себе і продавати іншим, щоб у нас вистачало грошей на кокаїн – він теж нешкідливий в помірних дозах. А тим часом ми будемо молитися про те, щоб були знайдені ліки від СНІДу, тому що треба вилікувати Катю – вона на це заслуговує!Тату, не хвилюйся, бо мені вже 15, і я знаю як про себе подбати. Одного разу ми прийдемо в гості, щоб познайомити вас з онуками.З любов’ю, твій син Максим.P.S. Тату, насправді я пожартував. Я у Юрчика. Просто хотів нагадати тобі, що існують речі й погірше, ніж погані оцінки в шкільному табелі (він – на кухонному столі). Подзвони, коли можна буде повернутися! Люблю тебе і маму!”
Деревня. Hочь. В избе старик отец укладывается на печке. Почти засыпает, но сквозь дрему слышит, как внизу молодые шебуршатся. Старикан, засыпая, посме- ивается про себя:...эх молдость, молодость... А внизу шепчутся: - Давай стоя. - Hу давай! - А давай теперь сидя. - Давай. - Давай ты сверху. - Давай. - Давай валетиком. - Давай. - Давай раком. - Давай. - Давай кандрибобиком... - Давай! Опа!!! Старикана аж подбросило, че за дела - ни разу не слыхал. Дай хоть подсмотрю! Hагнулся, вглядывается - ниче не видать... темень. Высовается дальше... не видать... дальше... не видать... Гнулся, гнулся, пока с полки не полетел. Шум на весь дом... ушаты, прихваты, кастрюли, котелки все по дороге прихватил. Поднялся кое-как, бок почесывает, пытается обратно заползти. В это время дочка с испугом спрашивает: - Что случилось, папочка?... - Hичего не случилось, дочка, просто ***тЬся надо по-людски!!!