я тоже жгла пелевина... А между тем я выспалась вечером.. Я же после суток целый день не спала, вот вечерком у Паромщика под крылышком заснула и проснулась в час ночи....
- Дорога! - звертається облисівший серцеїд до юної красуні. - Що я повинен дати Вам, щоб домогтися Вашої любові? - Наркоз. Розмовляють мама з дочкою: - Мама, як дізнатися, чи хорошого чоловіка я собі обрала? - Якщо поганого - помітиш відразу. Якщо хорошого - ніколи. Дружина приходить до чоловіка і обіймає його. - Ти мене кохаєш? - Коротше. Що тобі купити? Розмовляють дві подруги. - Яким чином ви познайомилися з чоловіком? - Це було романтично. Одного разу я впала в воду. І вже почала тонути, раптом якийсь молодий чоловік кинувся до мене і став тонути поруч. А коли нас відкачали, ми одружилися. В салоні краси: - Мені манікюр, будь ласка, як у Бейонсе, макіяж, як у Кім Кардашьян, педикюр, як у Наомі Кемпбелл. - А обличчя як у Жерара Депардьє залишаємо? Пост в фейсбуці: Підкажіть кращий рибний ресторан в Ніцці, ціни не мають значення. Коментар: Ти в Ніцці ??? Я ж тебе годину назад в маршрутці бачила Відповідь: Ну шо здаєш відразу! Кросворд розгадую, сім букв ...
Привет иностранцы! Устал мясо резать. Весь коридор ведерками заставил с маринадом. Баранью сетку с боем добыл, и это в наших то краях!
Привет боевому содружеству! Я так поняла в программе завтра - мясо! И водовка! А мы сегодня огородик садили... Помидорчики, огурчики и перчик. Завтра продолжим с утреца! К обеду тоже шашлычок!