Прийшов син до тата, та й питає: – Татку, а ти коли-небудь закохувався у вчительку, коли був у школі? – Так, синку, звичайно! Це абсолютно нормальне явище! – Татку, а що в тебе з цього вийшло? – Та нічого, синочку. Про це дізналася твоя мама і перевела тебе в іншу школу. Врачи бывают трех видов: Первые — От бога! Вторые — Иди с богом! Третьи — Не дай бог!
— Маруська, где это ты чулки порвала? — За танк зацепилась. — За какой танк? — Да на погонах Посетительница ceкc-шопа долго стоит у стенда с фаллоимитаторами, потом спрашивает у продавца: — Извините, а где у вас примерочная?
У церкві, на сповіді… – Грішила, рабо Божа? – Ой, грішила, отче, так їм гріши-иии-ила!.. – Каєшся, дитино? – Ой, каюся, отче, ще й як ка-ааа-аюся!.. – Добре… Господь милосердний… Протягом місяця три рази прочитати зрання молитву і три рази перед сном… А тепер цілуй хрест,.. та куди,.. та не так,.. та без язика!..
6:00 — Эх, надо вставать... 6:15 — Ну все, встаю на счет три! Раз... Два... 9:50 — ТВОЮ МАТЬ! Знову понесло мене на захід,застряг на кордоні,перезмінка! Всім здоров'я з ранку!
Боб у вас все там на этой работе? Интересно с той стороны кто-то челночит? Успешного и быстрого возвращения
Мені москалі нагадують глистів. - Чим саме? - Живуть, вибачайте, в дупі і цим пишаються , а ще вважають, що всі їм заздрять…
Доброе утро, дама и господа! Мир не без добрых людей. Вчера табуреточку забабахал для верстака. С изменяющейся высотой сидения. Слишком поздно обнаружил, что не фунциклирует пружина домкрата. А сегодня с утра уже трое друзей нашли мне пружины. Абсолютно безвоздмездно. Мелочь, а приятно, Черт побери!
Тема для них була,коли бензин,дізель у нас був дешевий,тепер лишилось мало упоротих,черги відбили у них все бажання.Але недільний шопінг існує,вони встигають з суботи на неділю у нас затаритись,і ранком до костьолу сходити.
Лет 25 назад от нас в Польшу и от туда таскали все подряд,но ценились как сейчас помню сигареты Голден и спирт Рояль
Раніше збирав поломані ,привозив дєду одному ,то він їх реніамірував,навіть щось на тому мотлоху зароблялось.
Добрый мир не без пружин. Утра "Мужики, что злы и грубы, На дворянство точат зубы, Только нищими мне любы! Любо видеть мне народ Голодающим, раздетым, Страждущим, не обогретым! Пусть мне милая солжёт, Ежели солгал я в этом"