Подняться, помыться, надушиться, позвонить-договориться, сесть в тачку или вызвать такси, доехать, по пути заехать за: цветы-вино-сыр-фрукты-конфеты, потом травить байки и веселить подругу и только потом перейти к главному. Судя по расчетам - как раз к утру...И поэтому - ну его нафиг...
- Учора був на лекції з медицини і дізнався, що цілуватися негігієнічно і не дуже корисно. Ти віриш? - Звичайно. Вчора я поцілував дочку директора, так втратив два зуба і роботу. - Як справи з фінансами? - З морепродуктів грошей вистачає тільки на сіль ... Подруга прийшла на консультацію до гінеколога. Хотіла зробити УЗД. Лікар її питає: - Який у вас зараз місяць? подруга: - У мене квітень, а у вас? В інфекційному відділенні вмирає старий єврей. Просить покликати йому попа. Той прийшов і каже: "Сину мій, я відпускаю твої гріхи ... і т. д ...". Тоді цей єврей говорить попу: "Коли я помру, зайди до мене додому, там справа, за фіранкою, є сейф. Ось тобі ключик від нього, відкрий його і всі гроші, що там є, візьми і передай в синагогу". - Так чому ти для цього не покликав рабина? - Куди ?! В інфекційне відділення ?!
Друзі-Де вы уси навить е..Я йще мабудь незакрил очі..Пью- Зараз прыймаю домашне зілля- Будьмоо!!!!оо!!!
Вторую часть списка (подчёркнутым) можно сократить и уменьшить, сыр конфеты он же не кушать к ней (-им) едит или идёт....фактически достаточно всего чтоб условной валютой 300 на карту(с) на карте было а там и накормят и напоят и спать покладут и карту почистят....