- Слухай, а де твоя страшненька подруга, з якою ти не розлучалася? - Танька, чи що? А на що вона тобі? - Та ти раніше поруч з нею якось краще виглядала.
Біля хати бандерівець спокійно та повільно ріже пилкою москаля. Сусід питає: “Микола! В тебе що, піштоля немає?” Той відповідає: “Чому немає, є… але сьогодні маю натхнення і час…”
Доброго дня, поступово впадаю назад в зимню сплячку. Це в який раз підтверджує практика ,що гроші потрібно переводити в еквівалент і зберігати в скляних банках!
В суде слушается дело. Судья вызывает свидетеля. - Фамилия? - Чья? Моя? - Нет, моя! Конечно, ваша! - Моя - Рабинович. - Год рождения? - Чей? Мой? - Нет, мой! Ясно, что ваш! - Мой - 1965-й. - Женаты? - Кто, я? - Нет, я! Ну, конечно же, вы! - Женат. - Давно живёте с женой? - С чьей, с моей? - Нет, с моей! - С вашей - приблизительно полгода.
- Тату, що означає наш прапор? - Синій – небо, жовтий – пшеничне поле. - А що означає прапор москалів? - Білі квіти на червоному цвинтарі . - А синiй? - А синій вони у нас вкрали.
Золотые слова! Тем более, что процент по депозиту не перекрывает инфляции гривны. Уж лучше в вечнозеленых хранить.
Луче хранить в недвижемости в золоте и драгоценностях...ибо в один прекрасный день вечно зеленые преврашаются в пыль и туалетную бумагу....Рейхсмарки тоже когда-то на 1000 лет планировали...
Идет Красная Шапочка по лесу. Навстречу Серый Волк: — Красная Шапочка, хочешь я тебя поцелую в такое место, куда еще никто не целовал? Красная Шапочка (затягиваясь сигаретой): — В корзинку, что ли?
Это скорее про то как начать пить ,отличная мотивация. Берегите детей от этого. Вооружайтесь У кого слабкі нерви, не дивитися
Краще промовчати Проходжу з сином (2 роки) диспансеризацію перед садком. Прийшли до невропатолога, вона задає дитині питання, та мовчить. Питання до мене: "Чому мовчить?". Я пояснюю: "Нас ображають в кожному кабінеті: то рот роздирають, то палець колють, то ще чого ... ось і мовчить". Вона дивиться з посмішкою на дитину "Не переживай, тут тебе не скривдять ..." і дістає МОЛОТОК!
На вулиці Вовочка підбігає до мами і запитує: - Мам, а у хлопчика від хлопчика можуть бути діти? - Ні! Вовочка тікає і кричить: - Ура, пацани, продовжуємо!