Успагойтеть парни. Это старое фото из журнала Playboy. И ему уже лет 20. Я его видел очень давно, запоминающееся. Так шо девы на нем уж давно уже не такие , как на фото. Могу даже найти продолжение их фотосессии. Да вот думаю, что форум у нас вроде не эротический, как бы не оказаться в бане......
Трагедія японської сім'ї: чоловік - рикша, жінка - гейша, зять - Мойша ... ------- - Тату, чому мені весь час доводиться спати з дідусем? - Я ж тобі сказав: тому що у нас немає грошей на його похорон. ------- На пляжі дві дівчини дивляться на одного хлопця. Одна: - Як тобі цей хлопчик? Інша: - Судячи з подряпин на спині – це ДУЖЕ хороший хлопчик…
Вчора ввечері зі мною побилася дівчина з великими грудьми. Вона разом зі мною зайшла в ліфт, і я мимоволі задивився на її цицьки. Вона раптом запитала: - Молодий чоловіче, може, нарешті, таки натиснете? І тут щось пішло не так…
Вчора ввечері зі мною побилася дівчина з великими грудьми. Вона разом зі мною зайшла в ліфт, і я мимоволі задивився на її цицьки. Вона раптом запитала: - Молодий чоловіче, може, нарешті, таки натиснете? І тут щось пішло не так…
Якщо ти кожен день бухаєш, Ти просто білочку шукаєш. Ти не хвилюйся час прийде, Вона сама тебе знайде!