Дружина чепуриться біля дзеркала, збирається кудись. Чоловік: - Ти куди? - На скачки! - Ну, поквапся, а то твій мерин вже двічі дзвонив.
Лежать чоловік з жінкою в ліжку… – Кохана, а в тебе є якась еротична фантазія? – Є… – Розкажи. – А воно тобі треба?.. – Ну,.. ну розкажи… – Ну дивися,.. сам напросився… Я пристрасно кохаюся під пальмами на екзотичному острові у тропічну ніч. Поруч шумить море, на небі яскраві зірки. Пахнуть трави… Від Мартіні легко паморочиться голова… – А я? Де там я? Знизу чи, може, зверху? – Ти вдома…
За дверима аудиторії ледь чути вкрадливий голос викладача: – Отже, дорогенька моя дівчинонько, розсуваємо ніженьки,.. та-ааак,.. не встидаємося,.. розсуваємо ширше… Та-ааак, добре. Тепер беремо інструмент в руки, сміливіше, він не кусається,.. трохи ніжніше,.. так добре. І акуратно вставляєте його межи ноги… Що значить “нашо”? Бо я так Вам сказав! Та-ааак, а теперка плавно ним водимо: туди-сюди, туди-сюди… О-ооо,.. як божественно Вам це вдається… І розслабтеся – гра на віолончелі не терпить жодного напруження…
Советую помочь дедушке огород хорошенько перекопать! Особенно обратить внимание местам огорода политые маслом!
Поэтому и не находила. Мысли и желание - материальны. Им свойственно материализоваться. Поэтому будьте осторожны в своих желаниях. Мой кореш под Киевом живет. На кладах помешан. Уже три нашел. Ищет в Змеиных валах и по поселениям КР.
Жена — мужу:— Как мы отметим десятилетие нашей свадьбы? — Минутой молчания.(happycry)(happycry)(happycry)
Хорошо общаемся! Перед Котом прошу извинения! Не далеко он в тему другую зашёл и попросил поддержки, адвокатской! Тему искать не буду, кот поймёт о чём речь по моим словам: - чего туда зашёл! С тебя, что шубу снимают! За взаимопонимание спасибо!