У нас часта находка,але метал в хлам ,патріки теж там не в звєзду...гільза металічна...Але сам трахтомат ще нікому не попався...
Советские времена.. Дембель приходит из армии. Всё село собралось , спрашивают:-Ну как там в армии ??? Демб. :-Долбо*бизм !!! Село :-а как это ???? Демб. :-На словах не могу описать , как нибудь покажу,,, три часа утра-звучит набат !!!! Всё село збегается с вёдрами , баграми Демб. : Значит так-мы с братухой на рыбалку , остальные -разойдись !
Так і до нас дотягне,якщо вітер тне поміняється....де ті грьобані глобалісти з всемірним потеплінням...цуки сидять десь зараз на островах і тіні пальми ,пишуть блоги.
Решил однажды доктор Ватсон отучить Холмса от никотиновой зависимости. Каждый вечер брал трубочку Холмса и прокручивал мундштуком у себя в жопе. Прошли годы, но Холмс так и не бросил курить , а вот Ватсон пристрастился к трубочке...
UOTE="Georg Gundlach, post: 10814281, member: 2014"]Тебя рад видеть больше всех. Куда все разбежались?[/QUOTE] Да тут все...
Женка чоловіку каже;я хочу щоб ти забив м'яч в моі ворота.Чоловік у відповідь,які питання свисни в свисток і гра начнеться!!!
Ситуація у роддомі,народили украінка ,полячка і росіянка,і ненароком переплутали дітей,поляк питає:як ми іх одрізним,украінець каже:ходімо покажу.Заходять в палату до немовлят,украінець гучно каже:Слава Украіні,одне немовля привстало,це мій каже украінець,друге засміялося,це твій каже поляку,а це твій третій каже росіянину,росіянин в відповідь;з чего решил,на що украінець відповів,бо твій обісрався!!!
А чим ще зайнятись...зима,скучно... Років 10 назад той хрест в сохрані копійки коштував,мені часто попадався...тепер рідкість,вибили все...зато зберегли для потомків,бо тепер ДжогнДір з європаком перемолотить все,мох х болотом.При ригах було класно, землі стояли не тронуті,тепер все переорали,вже за болота взялися...Фіг що знайдеш не пошкоджене.