Папа-кавказец отправляет сына в столицу учиться: -сынок ти уже болшой. Вот тэбэ дэнги-учис ! Вот тэбэ пэрэдаю сэмэйный кинжал которий мнэ отэць пэрэдал , а ему дэд , а дэду прадэд и так сто лэт пэрэдавалса !!!! Когда будэт у тэбя син-пэрэдаш эму ,понял ??? Сын :- Понял папа ! Понял ! Проходит год. Папа приезжает проведать сынишку. Папа:- Как дела ! Фсьо карашо ? Сын :-Фсьо карашо папа. Фсех купиль , акзамен здаль ! Папа :-А пакажи кинжал ,синок ! Сын :- Смотри папа часы какие ! Сейко називаются , чистое зольото !!!! Папа:-Кинжал гдэ ! Сын :- Папа-он мнэ сейко золотой часи , я эму кинжал... Папа :- ЭЭЭ ! Синок ! Он тэбэ завтра скажит-я твою маму и*аль , а ти чё ему скажиш ??? :- Пол второго ????
Как зачем, ради прикола....берёте карту - туз треф или другая масть на карту 6 рюмок с вадяо с градусом по 50....вот и 300 на карте....
Сара внимательно наблюдает за мужем как он делит таблетку виагры на 4 части: — Фима, таки ее нужно пить целиком! — А может я тебя только поцеловать хочу.
Постарів бик в стаді. Старий газда, добра душа, вирішив не пускати на бійню свого улюбленця, але, для справи придбав молодого бичка. Потрапивши в стадо, молодий відразу став займатися своїми прямими обов'язками, а старий раптом став роздмухувати ніздрі, рити землю копитом і іншими способами показувати своє обурення поведінкою новачка. Трохи здивований, хазяїн заспокійливо звертається до старого бика: - Ну, що ти, друже? Ми з тобою вже не молоді, займатися цією справою не можемо. Нам тепер лише на сонечку грітися. - Та знаю я, знаю. Це я так, про всяк випадок, щоб з коровою він мене не переплутав.