Под утро бухой муж приползет домой: Жена :- Скотина !!! Ты весь в помаде , откуда на тебе рыжие волосы !!! Муж:-Не поверишь , зая , с клоуном подрался....
На концерте Надежды Бабкиной произошёл несчастный случай-двое людей попали под хоровод... Вера Сердючка одела короткую юбку в которой немного было видно Андрея Данилко... Лицо кавказской национальности в караоке с песней Веры Брежневой :- Я знаю парол, я вижю арэнтыр....
Так хто переміг! Підтримаю....2 куба дров від злості нарубав,під плов 05 лімонівки прийняв як "успокоїтєльноє"! Скучно .....хоча всі в дома....
А що пропонуєте куліковську битву устроїти,я вже після полтоса стараюсь уникати "сраженій" вже духу не хватає і кості не так швидко зростаються...хіба зрітєлєм могу поучаствувати.Мене більше за столом привлікають"сраженія"
не... после полтоса нельзя сбрасывать обороты.. выбирайте оптимальные. чтобы не закипеть и тихим сапом до самой старости... Иначе приблизите себя к инфарктам и инсультам...гормоны - страшная штука...
Це як на кого глянути,для де кого і водки буде мало.... Чим більш старієм ,тим стаєм розумніші,і не раз потім подумаєш ,що краще було водкою обмежитись,а не доводити до... Як в приказці в 20 років пють для хоробрості,в 30 для утримування найдовшого задоволення...а в 50 а вдруг і не дійде до того секусу.