Ще не заморывся?[/QUOTE] Заморився. Я ж в 5 встаю. Добраніч. На Рембу не зважайте. Він постує. Постунчик.
Спойлер Десембер, ти мабуть сказочьний довбойоб. Тобі 2 рази пояснювали тут прєдєльно доходчиво, що тут зібрались люди які інших сприймають не за кольором шкіри чи за нацією, а виключно по ознаці порядності. Тобі це ніс Ремба, тобі це втовкмачувала Баба Свєта. Ти, сука, так ніхуя і не поняв. Ти можеш, падло, багато кого не любити, але тримай це в собі, чи уйобуй звіси нахуй. Якщо ти мене зрозумів, то я радий, якщо ні, буду величати тебе не інакше як Залупа обрізана (з великої букви так як деяких євреїв я таки поважаю). Ферштейн, "німчура"? У всіх інших камрадів, які читають це, прошу пробачення за ненормативну лексику, але як йому ще пояснити, пиздити на відстані не навчився.
Привет Прибалт с животными манерами У нас весна, третий день + 6 Антисимиту Андрею пора задуматься над выращиванием бананов на своих плантарях )
Азиат куле. Децембер, гадать что про кого думал кого запомнил, это тоже не рассовая особенность, вобщем не обижайся, но не ненавистью к кому-то люди тут объеденены , а любовью. К чему-то )