Шутка , ілі трансвестутка?. Хай мене бог милує ,що ж вони в тій Рашці курять та п"ють .Та після цих кацапів наша Ремба - "мілєйшей души чєлавєк"...
Ісчо адін міф развєнчан .Жаль звісно ,а так було цікаво...Ще просити будемо - "Ну Рембочка ,ну повернися" , а потім з радістю будемо посилати іі в баню .
По ощущениям, лишь частично, просто продолжая выбранную линию, но в основном походу барышня как говорится - "абщабится и за метлой не следит."
Ну, видно человек читал книжек. Не понятно - которые хотел или которые были. Посмотрим что там дальше сложит. Что-то в стиле есть от Вассисуалия Лоханкина.
Як казав один відомий пасічник Віктор Андрійович : - "Надобраніч ,любі друзі !". А я скажу: - до завтра шановні камради .
Пошли два деда в кусты по@рать. - Петрович, а помнишь, в молодости-то - яйца до земли доставали? - Даааа, усела земелюшка-то...
Согласен! Хочет гнать, пусть гонит - её право, это курилка. Тем более что я гон люблю, правда не такого качества , но все же..Перебор с ее наездами конечно не красит. Но щепетильные всегда могут включить игнор.
Стоит голый грузин перед зеркалом и рассматривает себя, тут внезапно начал подниматься "орган". Грузин, опуская руки вниз: - Вах, тихо - тихо, свои!
Почти всегда захожу с андроида без проблем. Иногда с ай.пата , и тоже всё нормально. В общем , всегда пользуюсь беспроводной связью. Проблема, только посмотреть видео. И самое главное, ты можешь его взять с собою в любое питейное заведение.
Вітаю Панове! Починаю твір: Після випитого немерянного колічества самогону вирішив не курити, хотів спробувати на скільки вистачить(звичайно вистачало до 3ї чарки слідуючої п"янки). Це було просто за компанію. Думав зірвуся на першій п"янці, витримав. В цей же час познайомився з дівчиною(після подружнього життя, я тільки недавно почав дівчат сприймати як дівчат) Перший тиждень виходив на "перекур" потриндіти, звичка. Потім від запаху диму почало відвертати (не табак давно не курю, десь з 2003) Тяга до куріння зникла. От і буду і четвер "круглу дату" відмічати якось так.
Два куми обмивають новий паркан, вже і потемніло. -Куме, чуєте, хтось під Вашим новим парканом сере! -От я йому зараз! Підкрався і хап за яйця, і давай крутить! -Ти хто, а ну кажі! -М-м-м-м-м! -Хто? -М-м-м-м-микола! -Що за Микола? -Н-н-н-н-н-німий!
Товариші, піднімаю тему циклічності вживання/не вживання певних видів алкоголю. До прикладу в один період часу можу пити горілку, а іншу алкопродукцію сприймаю без інтузіазму, проходить час - на горілку й дивитись не можу, а до душі вино, потім з вина переходжу на конину, а вже з неї на віскарь (послідовність не витримана). Ніби хтось всередині каже: "Це вже не хочу, давай ось цю вкуснятіну!".