Був в мене колись такий період, завязав з алкоголем, сигаретами, жирною і жареною іжею, хотілося на стіни дертися, енергіі море. Зрозумів що так нудно і це не моє, взяв і вернувся в старе русло))
Це ваш організм не витримав розлуки з нектарами і спокусами. Буває. Я кидаю випивати коли грошей немає або немогу собі дозволити. Часто на кефірі сиджу. Смачно, корисно.
Можливо і так, споживаю в міру( переважно), тай живу нормальним розміреним життям. Мій сусід кинув курити, витримав 17 років і всі ці роки його тягнуло)) Димить зарас як паровоз і найбільше його мучить те, що всі ці 17 років, сигарети були значно дешевші))))
Я курити кинув. Термін у мене невеликий був. Правда від сигари можу не відмовитись. Кубинска до коньяку перший сорт.
Я не курю вже 4й тиждень, тягне менше ніж в перші дні, але тягне, інколи так що вовком вити хочеться.. Довго воно тримати то так буде?
Я когда бросил курить, то в те моменты, что начинало тянуть, представлял себе, что три минуты назад уже затушил окурок. Помогало.
С этим как раз покурить не лишне будет. Ибо сказано: срать без цигарки - все равно что чай без заварки.
- Что с вами Штирлиц ??? Покушение партизан...??? - Да нет герр Группенфюрер, зашёл после Холтоффа в тулет с сигаретой в руках. Вот бл...ть и взарвалось. - Да Штирлиц Холтофф па...ла любит пускать газы.