В цей четвер буде місяць як не курю, навіть не тягне, пережито чимало п"янок, і головне що не тягне, навіть відвертає
Тема не розкрита. Не описали шо пили, скільки, чи все покинули курити чи тіко табак. Взагалі не описано як там з бабами. Коротше за твір слабенька трієчка.. Так ніззя, повчіться формуванню своїх повідомлень у Ремби.
Я натура не творча, але завтра спробую описати цей процес, бо я з минулої неділі ніяк тями дійти не можу
Эх... Пойду ка я, накачу стопочку....), и закурю)). Как хорошо, когда всё в меру, и здоровье позволяет). НЕ ударяйтесь в крайности и всё будет Ок!
Питання по темі. Ніхто останнім часом не заходив на сайт з мобільного? Сторінка відкривається через раз, то мобільна версія то повна. Це тільки в мене так? Залeжності від свого сп' яніння не помітив, кажу зразу!
Як по мені ,то хай би і на всі 200% виросла !!! В свій час теж було "і гадость, і дорого", і штани і сидіння пропалені .І на швидкості 140км/год викинутий недопалок повертався назад (ото чудєса аеродинаміки) і падав між ноги .Але дуже важливим фактором ,щоб покинути палити також була ціна цигарок .Коли ціна довго тримається на одному рівні ,то ще нічого ,а от коли протягом місяця ціна робить декілька стрибків тоді це гарно помітно. Отже мені всетаки набридло смердіти димом та випускати в повітря великі суми грошей ,а палив я по дві пачки Парламенту в день ,і цигаркам був об"явлений бойкот !
Вечернєє построєніє і пєрєклічка у девчьонок ! А може пішли на заготовку віників для бані .Вони мабуть надають перевагу віникам з акаціі ,раз такі перли видають
Судя по аве, таких симпотных девок аж глючит... Нет чтоб подарить им высокую и чистую любовь- на колокольне, после бани....