Честно сказать я вчера был немного пьян! Немного понесло! Меня обычно несёт в рамках приличия. Извините пожалуйста если кого обидел!
Доброго утра, Всем! Почитал свои вчерашние тезисы - вроде всё кошерно. Матом не ругался и на людей не кидался. Я вдвое снизил объём выпиваемого спиртного. Положительный эффект чувствуется . Осталось ещё вдвое снизить число выкуриваемых сигарет.
Зрання батько каже до синів: — Якийсь підор украв у нас вночі корову. Молодший каже: — Якщо підор, значить, маленького зросту. Середній: — Якщо маленького зросту, значить, із Малинівки. Старший: — Якщо з Малинівки, значить, Васька Косий. Пішли в Малинівку, надавали Косому пенделів — не віддає корову. — Не крав, — каже. Повели брати Ваську Косого до мирового судді: так, мовляв, і так, вкрав корову, а не віддає. Уже пенделів надавали — не віддає, по морді надавали — не віддає, навіть по яйцях дали — однак не віддає. Суддя їх запитує: — А чому ви вирішили, що це Васька Косий? — Як чому? — відповідають брати. — Вкрали корову, значить, підор украв, а як підор, то маленького зросту, а якщо маленького зросту, то з Малинівки, там все короткі, а як із Малинівки, то, ясна річ, що Васька Косий. — Цікава логіка, — каже суддя. — Ну та нехай. А що в мене ось у цій коробці? — Квадратна коробка, — сказав батько. — Значить, в ній щось кругле, — сказав молодший. — Кругле, значить, жовтогаряче, — сказав середній. — Жовтогаряче — ясна річ, що апельсин, — сказав старший. Суддя добув із коробки апельсин і сказав, задумано дивлячись на Ваську: — Ану дайте Косому ще раз доброї піз...ди!
Бритиш, Либерейтор Б-24. Два их. Первый в воздухе рванул. На втором экипаж полёг на месте, парашютов не было. Так потихоньку в землю и воткнулся. Тот, что с двумя - это я Карусель победителя, таксказать.
Ясно-ночник...А я подумал на Москито, они использовались как "маяки" для навигации, взрослые самолеты наводить на цель...