Кто же виски с горла пьет мы же не на Диком Западе....неа Я виски пил а не смаковал.... Хороший французский коньяк можно смаковать возле камина а виски надо пить.... Как-то взяли с камрадами пару бутылок Ханкей Баннистер, пожелели, а Я им говорил берите две бутылки водки и закусь...не послушили...дажу одну не осилили - не пошло это виски....
Тутечки я ... Нє даждьотєсь ,не калдирю .Нема вже за що ,не те що калдирити ,а й навіть "гелєнваген" заправити ...
Добре ,коли не палиш. Згоден з вами .Краще ті гроші ,що димом на вітер йдуть про...ти ! А що між замість крапочок поставити -то вже кожен за своіми вподобаннями вирішить.
Я цю сцену раніше часто згадував ,особливо висловлювання : "По утрам шампанское пьют или аристократы,дегенераты" .Був період ,коли шампанське пив відрами...Ну не буквально звісно ,а по 2-3 пляшки за добу ,та ще й під цигарку ,та ще й "при ісполнєніі" (робота раніше була добра)...Та ще й в автомобілі раніше ,в кармані переднього сидіння завжди була пляшка "шампуня" ,майже на заміну мінералки. Е-ех ! Ото було життя ,а не то шо січас...
Напрасно пьяным за рулем быть. Хотя... Если гордиться работой в развозке лошадей эскорт сервиса то ..
Пийте тоді пиво "Десант" ,там і сечогінний засіб і дурман .Ще той дурман,скажу я Вам .Для мене , "нєбольшого щуплого мальчіка" вагою у 98кг. після 2л.Десанту ,жизнь прєвращаєтся в красочний і наполнєний красок атракціон. А от смаку пшениці, як і самоі пшениці - там немає .
У Рейхскомісаріаті Остланд, боюся такого сорту пива нема, не бачив у продажу. Та й есле і є те вже саме назва не визівает довіру.
Валер’ян Валер’янович(до Васіліси Єгоровни).Васіліса Єгоровна, давай пагаварім. Васіліса Єгоровна(продовжує отдихати ліцом уніз).І аб чом же у нас будєт разгавор? Валер’ян Валер’янович(червоніє). Ну как ето об чьом, Васіліса Єгоровна? Разниє єсть інтєрєсниє для нас обоїх вєщі. Васіліса Єгоровна. Мінє оні уже давно нє інтєрєсниє еті вєщі. Валер’ян Валер’янович(червоніє, але робить харошу міну при поганой ігрі). Ето, Вася, шо, нада понімать как визов?