Зазвичай світле. Його хоч три літри під смажений шашличок з поросяти випий, і можна сідати за кермо та їхати.
Навіщо під шашлик пити пиво яке не приносить розслаблення. Куди треба їхати коли є пиво і шашлик. Треба не їхати а відпочивати. ІМХО
Сегодня будет виски. 0,375 (0,7 на двоих). Уже стоит Пойдет под квашенную капусту с котлетосами, пообедать не успею, голодным приеду, а специально за водкой лень заезжать
\ Прошу продовжити, де можна їхати після такого жосткого бухалова? Випилювати лобзіком, паяльником пройтись по фанері чи завалитись спати? Інше діло коли пойло замінити на паливо для джигітів! Вечір зразу наповниться фарбами!
А якщо алкоголь не приносить розслаблення? Пити пиво - заради його смаку, хоча звичайне має набагато більше сортів та видів. Після того як пиво випито, шашлик зїдений - розвозити по домівках тих хто їв та пив. Бо не всі мають власні двори і гарну природу, де можна насолоджуватися смаком їжі та єднанням з прекрасним.
Ви купляєте і пьєте: мінеральну воду, квас, пепсі і таке ін. Чи тільки пиво? І це теж гроші на вітер?
мінеральна вода - медицина, відновлення квас - від спраги, нагадування про дитинство пепсі - непью, не те. Яд Ца-Цоли вживаю - знову ж медицина (при Рота вірусі), Востоновление і енергія після алко Бадуна та інтоксикацій. Хмільне пиво для расслобленія чакр. Так що есле подивитися то це не гроші на вітер. А так ІМХО пиво без дурману це бонально сечогінний зі смаком пшениці.
что попадется доступное по цене. Этих марок столько, что все не упомнишь. НО э-ля реднековских Белая лошадь/Беллс, такое не беру. По случаю и если средства позволяют беру Джеймсон
Вместо Джемисона попробуй лучше Бушмилс. Они почти в одну цену, но последний по букету - ярче и глубже. Сам тоже люблю виски (самый любимый, не знаю почему, Джим Бим). Но виски - это под неторопливую беседу, под карты и т.п.. А если за стол с закуской - водка, однозначно.
Карду не пробовал, а Чивас не понравился. Я вообще бурбоны люблю. Диварс 45% - тоже зачОтный, но дорогой.
Камрады. Залипает ,что капец, интернет. У кого сердце есть, заскриньте ежли что начнётся" интересное". Модеры бесердечно снесут , а я " сердечник" ,второго раза пропуска не выдержку. Пишу вполне серьёзно!
Для себе виявив, якщо кого забанили, але до його сторінки є доступ, то перли можна почитати там, але також приєднуюсь до прохання т.я. вихідні попереду, можу виконувати хатні справи.
А мне вот как так виски уже не очень, попробовал почти все доступные в Латвии марки. Ну не идёт больше этот буржуйский напиток.