Вибачте, але я якраз і відговорюю від зайвого геройства, а Ви як Гастелло прете... ПС Точно впевнені що тверезі? Тут або я , або Ви .. Апостроф двоїться в очах..
Тихше, тихше. Так тут ніхто, окрім ТС, не бухає. Ми взагалі є взірцем культури вживання алкоголю, що і намагаємось донести та привити широким масам.
Я гадаю, Ви, як досвідчений камрад, коли сказали, що всьо, досить пити, певну кількість снарядів закопали поза хатою. От отой снаряд, який під грушею, відкопайте, а ми - деактивуємо.
Чого це з мої? Я вас всіх бережу,зустрічаю, попереджую, що тут до чого, як то кажуть : хліб, сіль, сало! А ви мене моїм же салом та по морді?!!! Правду знач кажуть, що непитущі страх які невдячні. Думав що брехня, ан нєєє...
Чомуж закопані, ні. Основний запас в мене у винному погребі, закорковані пляшки в серванті, а відкриті можуть довго в холодильнику стояти, поки гості не випють.
Ви навіть не здогадуєтесь, наскільки Ви помиляєтесь (якщо мова єде про транспортні витрати, а не про рахунок за застілля).
А от тут і не вгадали.. Камраду може для такого діла, пішки, та на веслах не проблема. Затрати понесете лише Ви..
рецепти опохмілу, та як просратись. Помиляєшся, за що ж тебе по морді! Ви ж для нас як діти нерозумні, які тягнуть до роту якусь гидоту! Хоча ми і непетущі, ми люди добрі, ніжні, білі і пухнасті, і навіть коли зустрічаемо москаля, б'ємо з посмішкою.