На тому тижні я тут писав, що є в мене одна дуже гарна, працьовита, розумна, норовлива (як справжня українка) дівчина на виданні. Воно і Гундалаху віддавати не хочеться, як не як москаль (без образ) і до того ж юрист (припускаю, що мабуть навіть тієї самої нації) та і жеве далеко, якщо є варіанти поблище - розгляну, пишіть в приват.
Конкретика была наверное такая- Навернул товарищ Ефор поллитру, захотелось еще.... Мозг выдал идею,что неплохо вообще наливают на свадьбе.... Плюс случайный взгляд на страницу,где была в тот момент ваша ава,и все - мозг выдал идею что пора вам в -загс.
Того Ви й зветесь Диверсантом, що сієте розбрат і паніку. Там Гундалах писав, що самотньо йому вже самому з британцем, можна б і одружитись, та щось не щастить. Я єдиний з Вас віртуальних собутильників, що вирішив допомогти, і вніс пропозицію. Гундалах, почав попкою їсти крісло і з"їхав з теми. Ось таке кіно.
глянув за вікно - "После красно-желтых дней Начнется и кончится зима" (с). Нє, в ниділлю точно вип"ю.
учительница задает вопрос на уроке дети какой национальности был буратино? девочка отвечает француз потому что у него модная прическа, мальчик руку тянет итальянец потому что у него был модный прикид, Вовачка руку тянет вы что тут все гоните он был азербайджанцам там же в книги сказано взял папа карла чурку и сделал буратино.
Тут зайшов в сусідню тему, там модератор розійшовся, нас овочами обчиває. З якого Х не зрозуміло. Хотів там написати, а потім плюнув. Від квартири ддо сміттєбаків (нових красивих) 100 метрів від сили - знаходяться падли які мусорні пакети не доносять та викидають на стежці за 20 метрів до баків. Яка нах Європа, коли окружають такі свині (прошу вибачення у чих тварин за порівняння)? Коли з усіх мешканців прибирати виходить моя родина і сусіди з верху, а інші рукожопі косящі під інтелигенцію (вибачюсь якщо когось образив, але її у нас не стало після Жовтневого махача) тварюки. До чого це - може підти у засідку та навєшать люлєй тим організмам? Вони мене і так бояться до енурезу, так би мовити акцентувати їх увагу на прекрасному?
Добрый день. Обед был вкусным. С утра был туман сейчас кисло на улице. Чтоб вторник был как всегда луче прошлого....