Дозвольти примірити на себе мантію адвоката. Диверсія - вчинення з метою ослаблення держави вибухів, підпалів або інших дій, спрямованих на масове знищення людей, заподіяння тілесних ушкоджень чи іншої шкоди їхньому здоров'ю, на зруйнування або пошкодження об'єктів, які мають важливе народногосподарське чи оборонне значення, а також вчинення з тією самою метою дій, спрямованих на радіоактивне забруднення, масове отруєння, поширення епідемій, епізоотій чи епіфітотій (ст.113 КК України) Оскільки в діях Walter Gross нічого такого не прослідковується вважаю Ваші слова як мінімум передчасними та голослівними.
Диверсия - это когда жена анестезиолог, а ты потребляешь разнообразный алкоголь, которого полный бар..
Это точно нет. Мне в западло сексотничать кому бы ни было. Не то воспитание. А выложил, чтоб не подумали , что у меня только молоко, в такой серьёзной теме!
Та тут ціла агентура, я на Вас спочатку якось не подумав.. Ану випийте молока з огірками, заїште сельодкою і побачимо чи зможете сміливо закурити, не побоюючись вибуху після собою ж вчиненого забруднення повітря, горючонебезпечним газом. Внаслідок чого буде пошкоджено об' єкт народногосподарського значення, а бо масове отруєння населення та сприяння до епідемій.
Тем более, никаких японских стихоплетов и немецких философов! Подходишь и говориш, слушай Зинка, ты такая красивая, два месяца (1,2,3,5) молчал, а сейчас не удержался. Давай со мной по 50, мне для храбрости, тебе за удачу.
Дак не я ж банил, мне Рэмба и Русофоб в теме только в радость были, так как пью я мало, стыдить меня нечем.Первую срезал Бэн ЮА , второго Руслан- центр. Команда форума, алкашей в обиду не даст. Добрейшей души люди..