Как бросить пить ?

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем юрий-83, 20 чер 2015.

  1. von Goltz

    von Goltz Moderator

    Повідомлення:
    36.500
    Адреса:
    Festungskommandantur Libau
    Правельно камрад работа это жизнь. Это также и бутылка водки под хорошую закуску в кругу друзей и британца. так чтоб Арбайтен тебя вечером махт фрай.....
     
    Georg Gundlach, FoxMulder, Efor та 2 іншим подобається це.
  2. Цікаві лоти

    1. (в наявності 4 шт.)
      филе тунца в собственом соку 195(150) грамм Германия срок до 2027.одна шт в лоте
      90 грн.
    2. (в наявності 5 шт.)
      тушковане м'ясо індиків у власному соку 400 грамм чисте м'ясо без кісток. термін до 008.20...
      100 грн.
    3. Суточный сухпай армии Великобритании. Рассчитан на 24 часа. Отлично подойдет для охоты, рыбалки, выл...
      550 грн.
    4. (в наявності 9 шт.)
      Сухпай на 24 години Британія MRE Дата виробництва 12/2022 Термін зберігання 5 років При купівлі декі...
      900 грн.
    5. Очень редкий и вкучный сухой паёк армии Германии. Немецкий ИРП создан для немецких войск (версия в...
      700 грн.
  3. фрокс

    фрокс General-major

    Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    5.823
    не какой отпустил.щас в тернете рецепт вычитаю и в путь.
     
    Efor та IgorSatok подобається це.
  4. von Goltz

    von Goltz Moderator

    Повідомлення:
    36.500
    Адреса:
    Festungskommandantur Libau
    Нельзя так с зайцами, может у зайца небыло денег на билет в трамвай.....Будите делять "Заяц, жаренный по-берлински"......Круть...:D
     
    Efor, IgorSatok та фрокс подобається це.
  5. von Goltz

    von Goltz Moderator

    Повідомлення:
    36.500
    Адреса:
    Festungskommandantur Libau
    Председателя на колбасу...:eek:..ну хорошо что лощадь то накрыли.....
     
    FoxMulder, Efor, IgorSatok та ще 1-му подобається це.
  6. фрокс

    фрокс General-major

    Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    5.823
    не знаю пока у меня вино домашнее есть .щал чего небудь придумаю.
     
    FoxMulder, Efor та IgorSatok подобається це.
  7. von Goltz

    von Goltz Moderator

    Повідомлення:
    36.500
    Адреса:
    Festungskommandantur Libau
    О Домашнее вино....заяц который будет главным блюдом....лепота.....а у меня в обед макароны с кефиром......
     
    Efor, IgorSatok та фрокс подобається це.
  8. votaga

    votaga General-leutnant

    Повідомлення:
    30.360
    Ну хоть расскажите что с этой вечной мерзлоты получилось. Как-то перееханного готовили, худой как плоскогубцы. "Варили с картошечкой". Так она разварилась - он еще как подошва, досыпали гречки - она разварилась, заяц каменный, риса нашли.. Короче заяц был для запаха, можно было использовать еще раза три.
     
    Малежкин, FoxMulder, IgorSatok та ще 1-му подобається це.
  9. votaga

    votaga General-leutnant

    Повідомлення:
    30.360
    В вине не забудьте.
     
    IgorSatok та фрокс подобається це.
  10. фрокс

    фрокс General-major

    Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    5.823
    зайца ворить .это круто некогда о таком не слышал. его нужно сразу сутки вымачивать . обжарить на сковоролке .потом с вином тушить .потом овощей добавить и обмазать сметаной .
     
    Малежкин, von Goltz, Georg Gundlach та 3 іншим подобається це.
  11. votaga

    votaga General-leutnant

    Повідомлення:
    30.360
    Некогда было вымачивать. И вина не было. Есть хотелось. Хорошо хоть сварили, нашли деревню рядом. Это потом местный охотник нам все растолковал. На охоту пригласил.
     
    Малежкин, Georg Gundlach, фрокс та ще 1-му подобається це.
  12. IgorSatok

    IgorSatok Oberstleutnant

    Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    2.993
    Адреса:
    Гуцульщина
    Всім вітання!!!
    я знаю файний рецепт(бо я не тільки алкоголікмотоциклістендуристкопатєль я ще й мисливець:))
    Якщо маєте скороварку напишу.
     
    FoxMulder, фрокс та votaga подобається це.
  13. votaga

    votaga General-leutnant

    Повідомлення:
    30.360
    У Фрокса люк был почти вся посуда.. украли. Так что давайте без сковородки.
     
    Малежкин, FoxMulder, фрокс та ще 1-му подобається це.
  14. IgorSatok

    IgorSatok Oberstleutnant

    Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    2.993
    Адреса:
    Гуцульщина
    камерад, скороварка то не сковородка.
     
    Малежкин, votaga та фрокс подобається це.
  15. фрокс

    фрокс General-major

    Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    5.823
    не скороварки нет .дайте рецепт по проще .ну там со сковородкой и с чугунной гусятницей .
     
    IgorSatok подобається це.
  16. votaga

    votaga General-leutnant

    Повідомлення:
    30.360
    Ну, я ж говорю - почти всю посуду люк заменял.. У меня есть скороварка. Давайте рецепт, Фроксу потом расскажу как было вкусно.
     
    фрокс подобається це.
  17. фрокс

    фрокс General-major

    Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    5.823
    камрад серьезно дайте рецепт .я на уоровском нашол такой Заєць тушкований з сметаною.




    Беремо тушку зайця,вимочуємо у холодній воді з оцтом 8-10год.Промиваємо і в друшляк- даємо стекти воді.На сковорідку кладемо 50гр масла і обжарюемо зайця до золотавої скоринки.Перекладаємо в казан(в моєму випадку мультиварка)Беремо дві великі цибулини і дві морквини.Моркву і одну цибулину ріжемо кубиками і додаєм до зайця,а другу цибулину-мілко і на сковорідку де смажилось м*ясо.Додамо ще 50гр вершкового масла,смажемо і коли цибуля стане прозорою,вливаємо грам 150 жирної сметани,і помішуючи чекаєм поки закипить.Опісля як закипіла сметана,знімаєм сковорідку з вогню-соус [​IMG] готовий.Обсмажене м*ясо і овочі заливаємо кип*ятком,солим,перчим,лавровиі лист,перець-горошок,і ставимо на маленький вогонь(в мультиварці на режим тушкування) на 1год.Через 1 год додаєм наш сметанний соус,і ще 30хв тушкування.Смакоту викласти на тарілку,додати зелень.Смачного.
     
    Малежкин, Такімура та votaga подобається це.
  18. votaga

    votaga General-leutnant

    Повідомлення:
    30.360
    Этот тоже вроде выглядит ничего.
     
    IgorSatok та фрокс подобається це.
  19. IgorSatok

    IgorSatok Oberstleutnant

    Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    2.993
    Адреса:
    Гуцульщина
    можна і в гусятниці тільки буде довше,і треба щоб гусятниця мала люк.
    Так:розморожену або свіжу тушку зайця миємо ,вибираємо шроти .Розрізаємо на великі куски.Кладем в скороварку можна гусятницю,добавляємо - сіль,духмяний перець,перець горошок,лавровий лист.Зелень бажано мати засушену і зв'язану в пучки(кладемо пучок петрушки і пучок кропу),цілу цибулину теж кладемо до посудини з зайцем.
    Заливаємо водою і вкидаємо ще туди грам 200-300 свинячого смальцю.О чуть не забув ,треба кинути ще сушеного білого гриба пару кусків(не жаліти)- (не обов'язково але з грибочком набагато смачніше)
    Накриваємо люком і готуємо приблизно 30-40 хв. в гусятниці певно треба 1 год. ,через цей відрізок часу, якщо скороварка - не забуваємо стравити тиск,відкриваємо і витягуємо цибулину і і пучки зелені, вода повинна майже викіпити , якщо води ще багато варимо ще пару хвилин без люків щоб вода випарувалась але не вся(має бути жирна юшка).
    Тепер це все діло заливаємо хотя би півлітрою сметани і готуємо ще хвилин 15-20.
    Все блюдо готове.
    П.С. по цьому рецепту можна готовити також і дику козу.
     
    фрокс та votaga подобається це.
  20. фрокс

    фрокс General-major

    Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    5.823
    если камрад не даст рецепт то буду пробовать этот.
     
    IgorSatok та votaga подобається це.
  21. votaga

    votaga General-leutnant

    Повідомлення:
    30.360
    У него поинтереснее, я бы попробовал.
     
    IgorSatok та фрокс подобається це.
  22. фрокс

    фрокс General-major

    Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    5.823
    погнал я на базар за зеленью а то дома нет .и грибов нет .а свинячий смалец этоже сало?
     
    Georg Gundlach та votaga подобається це.
  23. votaga

    votaga General-leutnant

    Повідомлення:
    30.360
    сало перетопленное.
     
    FoxMulder, IgorSatok та фрокс подобається це.
  24. IgorSatok

    IgorSatok Oberstleutnant

    Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    2.993
    Адреса:
    Гуцульщина
    в мультиварці не пробував, але якщо вона готує під тиском(я таку мамі на день народження купив) то буде то саме що і в скороварці.
    Просто скороварка в мене велика на 6 літрів ,поміщається цілий заєць,а саме смачне в цюму блюді - юшка,берете свіжий хліб і макаєте в юшечку ,дістаєте звідти кусочок зайця і грибочок, наливаєте рідненької..... і понеслась душа в рай.
    Де би то мені найти морозілку з зайцем?????
     
    Малежкин, FoxMulder, Artyr та 2 іншим подобається це.
  25. votaga

    votaga General-leutnant

    Повідомлення:
    30.360
    Настойку делайте. Потом много чудесных находок.
     
    FoxMulder, фрокс та IgorSatok подобається це.
  26. IgorSatok

    IgorSatok Oberstleutnant

    Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    2.993
    Адреса:
    Гуцульщина
    Зелень беріть пучками так її цілу і вкидайте в посудину ,не треба щоб вона там плавала.
    Гриби білі сушені.
    Сало то є сало,а смалець то є смалець( https://uk.wikipedia.org/wiki/Смалець ) .:beer:
     
    Georg Gundlach, фрокс та votaga подобається це.