Да никто никуда не тикал!. Просто лично моя реакция была- И поэтому-немая сцена. Успел отписать 1 раз. Я ж не виноват, что наше ПВО (BenUA) так работает- сшиб болезную на взлете, та даже шасси убрать не успела.
Камрад Efor поплатился за своё рвение к чистоте в доме, все пропустил. Лишний раз убеждаюсь что чистота это зло. Я на перекур отвлекся. Парадокс, действия антиподы, а в душу нагадили одинаково. Но с другой стороны, если б успел ответить на те ее помои то сейчас бы вместе с ней берёзовыми веником обмахивался.
Та вобще ,ні-ні .От набираю це повідомлення однією рукою ,а другою по ламінату стуакю три рази . Дожилися з цим прогресом ,що навіть дерева в хаті немає
Самий час, як уже радили, одягни червоні труселя, увімкни люб'язно наданий мною кліп, і продефілюй з гордо піднятою головою, і очима повними щастя, прямо перед нею, в час коли звучить приспів.
Ага ні ні... Кажіть вже по чесному чого в ламі нат гепаєте. Наче я не знаю, що це не з прикмети, а просто не пам' ятаєте в якому місці перцівку заникали і тепер пошук по звуку..
Всі домашні припаси такого характеру в об"ємі приблизно 5л.,були в швидкому темпі знищені .Залишилася ,як не дивно "Столічная" литовського виробництва і мій улюблений дорогий грузинський коньяк .От такі справи
Авжеж - празднік ім. Хай спочатку квитки на представлєніє куплять ,а що я відпрацюю - то нехай вже не сумніваються .Але місця треба займати на гальорке ,щоб була можливість швидко ретируватися . А кто нє спрятался - то я нє віноват !
Та то просто ничку робили під градусом і пам' ятаєте лише підсвідомо, і шукаєте підсвідомо. Якщо никали разом з ковбасою на закуску то через час видасть запах по такій жарі. Якщо без, то металошукачем бібікайте кришку алюмінієву в бутилкі. Не дай боже заткнули качаном, то або рвати ламінат, або мох на грудях, тоді все пропало. Миріться з жінкою, бо якщо при розподілі, ничка припаде на їі половину, - буде дійсно жопа...
Отпишусь и я по теме... Ни в коем случае не надо бросать)) . А вот с головой надо дружить, и тормоза включать, что бы валетов не растерять по дороге. А эти все бросания, завязки, и кодировки, это сплошные замки))). А зачем нам замки? Нет! Нам свобода нужна, и только на неё уповаем. Бывает трудно, всем. И бывает. Ох как бывает, что не оказывается рядом нужного тебе человека. И ты проваливаешься в стакан, - І над панами я пан(с). Но всё проходит , и это пройдёт . Не грустите камерады! И я не буду!
Божилась что она, говорила ,что век воли не видать.. Скрины фот со скайпа. Что вебка сняла, то и видим, а там хз...