Щось мені ця тема нагадує того лося з анекдоту, що накурений, здоровий образ життя пропагував та бігом займався. Ото ні стида, ні совісті. Визначтесь уже, п' ємо - не п' ємо.???
Вообще камрад Artur состоит в клубе взаимопомощи! И по идее, как родоначальнику темы,должен вам задурно отправить!Ну и я не обижусь,если что....
Ваше отаке гібридне кидання вживання, нагадує анекдот. Іде зажурений заєць по лісу, його зустрічає лев. - Чого такий зажурений, заєць? - Та вовк за...бав, ледве ноги переславляю. Лев позвав зайця та вовка до себе: - Віднині вовче маєш право трахати зайця тільки раз в тиждень, а ти, зайче, веди цьому суворий облік. От вовк жахнув зайця, той записав це в зошит. Наступного дня вовк знову пристає до зайця. Заєць: - Вовче, так на цьому ж тижні вчора було? -Записуй на наступний! Так тривало з тиждень. Знову зустрічає лев зайця: -Як життя зайцю, легше стало? -Та де там, як їб...и, так і ї...ть, тільки писанини добавилось.
Однозначно не п"ємо ! Не зрозуміють люди - коли попустивши слину припхаюся на Райберт з другою такою темою .Відішлють до внучки з сомиком ,в кращому випадку
да уже пора бросать, бросать пить.скоро вечер а в морозилке томитса 0,7чистая как слеза.но я на деете до 18-00 не пью.
Та просто цю перейменуйте на шекспірівський лад: " Пить или не пить?. Вот в чем вопрос.." Буде привід понатулювати сюди цитат з Гамлета. І вже будем виглядати не банальною алкашнею, а питущою від недооціненності богемою...
Открою вам секрет, у меня жена анестезиолог,так что сплю я хорошо! Да и бар благодаря ее пациентам регулярно пополняется