Вы очень рисковый человек, прийти лечиться в эту тему. Еще такими средствами. У нашего доктора немного радикальные методы.
Я просто до чого, з роками став більш серйозно ставитись до народних пересторог, а чому так , не знаю. Розкажу історію з юності: готувався до сесіїв у ВУЗі і в цей час читав книгу про зековські наколки та звички і запам"яталась мені фраза "Крєпчє бросай мєня судьба, удача пусть ласкаєт слабих". От я цю фразу і написав на розкладі екзаменів. Що видумаєте - до цього були лише 5, а ж після написання фрази "судьба мєня бросіла крєпко" і на екзамені викладач мені за 1000% правильні відповіді ставить 3!. Я конєшно з ним схлєснувся, розказав по чому в Греції шифер, а оскільки на іспити заходив завжди первим (чи в першій п"ятірці) - обрік даною словесною перепалкою групу на розрив. Тому наступний тиждень був для більшості персона нон грата. Отакеот.
В интернет глядел Написали - предмет испорчен резьбой. А я вон фотку там приделал. В продаже. 8 т.р. и строгай его на цистерну. Гомеопатия.
Прочитав тему про моржовий артефакт і розстроївся, що вчора не читав форум та не встиг купити ту річ, мож на було б кішок ним відганяти.
и не только .им можно воск . и спирт мешать. и от пчел диких защищатса.да и вообще я думаю с ним и в город не страшно выйти.
Вышла таки коробка! Удачно что она сразу с черносливом была. Сами мне лицензию прислали, а теперь дуетесь..
Не уж-то наш доктар Л........роп пляшет с моржовым бубном вокруг горящего шамана, настукивая хаванагилу колотухой.....зверский метод борьбы с горлом...нет бы перцовку з медом предложил....