Там на сенном рынке был ещё гей бар Совок, с поножовщиной и выдиранием париков)) я раз приехал туда ночью, и в одежде милиционера))
Столыпина тоже не из 11,43, а браунинг 7,65. Потому и пиляли...Впрочем, и так вполне достаточно...Все люди злые...Один я добрый.
для меня руины этого рынка , памятник баблуинам при власти. А вообще калибр с которого стреляли в лениных не важен. Мне вот интересно , столько самоубийств от отчаяния, типа довели правители, есть нечего и т.д., почему никого из них не захватить с собой мыслей не проскакивало? Всеже мы наверно государство образованное,тихо в петельку и тютю
Это портреты Столыпина в том числе в здании железной дороги юго западной) во дворе автопарк кабмин нищета, распильщики)
Действительно, на заднем фоне просматриваются портреты...Но большое доброе лицо все закрывает. Это хто?
часто причиною всьому служать наші власні помилки та недосвідченість , ніхто і ніколи просто так не робить і не дає навіть жінки , на все є якась причина. чи власна зацікавленість, чи розрахунок, я після всього пережитого навіть і думати не хочу про те щоб випити , є набагато більш цікавих занять і пропозицій. знайшовши цей рейберт я познайомиився за багатьма цікавими людьми. є така книжка у АЛЛена КАРРА легкий способ бросить пить . відповідно всьому і є причина , чому людина пьє . ну не просто так .це внутрішній , дискомфорт. відсутність розуміння.та й взагалі якщо жінка істеричка , то це просто дуже примітивна істота , невихована, нагла , цинічна, яка ні перед чим не зупиниться.в якої на першому місці стоять власна вигода і зацікавленість. коли в тебе все добре вона буде з тобою , а якщо в тебе якість проблеми чи з роботою чи з здоров"ям, я не кажу вже потрапити в СІЗО чи в ВК.з повагою до всіх .
Не розстроюйтесь, життя прекрасне. І на одного Нормального мужика приходиться з дисяток нормульних Жіночок. Вперде!
Я з Вами повністю згоден, але тут зібралась така алкашня, шо не піддатись їх злотворному впливу не має сил....