Вже років зодва планую купити на пробу. Але як кажуть: за цією горілкою, не має часу стакан вина випити.
не скажите. В свое время одногруппник служил в Беслане, и привозил водку со "своей линии", я такой водки чистой и мягкой не пил. А это обычный ЛВЗ. Разве что потом Грей Гуз, и то не то...Это то, что делают "для себя".
Я не успел попробоапть уже уезжал, когда привезли. Но потом поинтересовался у "дегустаторов"-отзывы положительные. И мужики серьезные отведали.
Друг, то тебе видней! А это , помои китайского трудовика в высосанной и надутой обратно больной сифилисом паковане из под бу трекинговых носков.
Не коту бегемоту отвечал, а испившим гадости. Гугль , слова поиска , хорека, абсолют тетрапак киев. А потом свое мнение. Пусть незнакомец выпьет той фигни...)
Краще власного продукту, немає нічого. Зробив своїми руками то знаєш шо в них тримаєш. Ато можна табуретовки хильнути в пляшкі із під фінляндії.
Как не хватает нам Алексея Кестнера. Сейчас был бы замечательный шарж. Рэмба уж точно стал бы героем его творчества. Помните тему? https://reibert.info/threads/predstavlju-vashemu-vnimaniju-dve-kartiny.411907/
Здравствуйте . Не кинув ніхто, навіть поповнення в рядах є. Рокенрольщиця приєдналась. Правда поки що в темі про днк, але скоро буде тут. Явно видно що без нашої теми , йому ніяк не обійтись. Зараз запрошу сюди.
Так, вчора всі пинули кити, потім заснули, потім проснулись і знову розпочали пити. А взагалі вчора був такий паскудний настрій, що навіть спадала думка кинути назавжди. Потім щось всередині мені підморгнуло, на думку прийшли сцени підколів товаришів у компанії, наше веселе спілкування, і я подумки сказав "Хоч собі не бреши". Сьогодні зранку в авто по радіо почув, що вітамін щастя є, поряд з наявністю в інших продуктах, також у солоних огірках. Так що у Всевишнього все прощитано...