Ну не знаю у кого и подъезды не бывают обосцаны а у кого и дом засран бывает...чеши или не чеши "йети".....а чтоб не надо было почухать яйко - надо чаще мыть "йети"....
Я так понял, что я уже бухой, бо нифега не понял))) Завтра перечитаю!!! И вообще, я хочу писать так: прнкстджзщачстдна, Так легче))))
Доброго дня. Нормально пройшла. Перещитував зуби,то в суботу їх стільки ж як і в четвер.Уже радість...
И бросать пить вовсе и не неадо - http://dictat.net/priyatnoe-otkryitie-uchenyix-otkaz-ot-alkogolya-vedet-k-rannej-smerti
Субота, світе сонечко, тепло та сухо, а на огороді ще повно томатів. В же відер 14 назбирали. А їх ще ж і переробити треба.
Все дуже просто. Чавити з них сік. Заливаєте в 40-ка літрову каструльку. Ставити на вогнище, та доводии до кипіння. Кипятете 15 хвилин. Потім розливаєте по трьох літровим банкам, а ледь не забув - додаєте горілку 40„/” в пропорції 1:2. Після того як зкааєте на кришкі пишете: Блад Мері вересень 2015. Та на Різдвяні Свята пригощаєте гостей.
Бендер ( не степан) , как то по случаю загнал американцам 200 рецептов самогона, среди которых была и "табуретовка". Я подозреваю, что теперь мы вожделеем купить 25 летнюю табуретовку за 40 средних пенсий 
Всім доброго дня ! День воістину добрий , буду зараз хвалитися ! Купив на Лівобережній пару монеток та ще одну залізячку , і ще емблему сер-серовську, люміньову і красиву. Ну і так поспілкувався трохи з такими само "хворими" на раритети , як і сам .Словом - відвів дущу.
Здрастуйте , безсовісний камраде ... Хоч фото покажіть того , кому перераховували зуби .Цікаво ж людям .
І Вам здоров'я міцного. У себе в роті перераховував на всяк випадок, може з кимось не поздоровкався на сільській дискотеці, а у нас з цим суворо. Одна "вертушка" і зуби в хусточкі, в нагрудному кармані. Капоейра називається. В нашому селі придумали..
Тю , а я вже зрадів за Вас , та хотів щоб Ви виставили своє фото з маністом на шиі із зубів Ваших ворогів .А Ви А Ви ...разрушилі всє моі надєжди .Вот как !
А Ви теж зараз будете допрошені з прістрастієм , щоб не думали ,що тут чьо тіпа как . Вот так вот ! Ану признавайтеся де годинника Кіровського золотого віднайшли , га ? Сьогодні бачив такого ж ! В отлічнєйшом сохранє , ис каропки ,як кажуть придурки з ю тюбіка ,з усіма документами ! Ану кажіть правду - Ви його просто сфотографували ,чи таки пріабрєлі !? Якщо навіть пріабрєлі , то гдє Ви на нього набрєлі !? Чи може вже китайці клепають кіровські годинники ?