Доброго вечора, тільки встав зза керма. Заморився піпєц. Шо тут, все ок? Нові алкаші з'явились? Старі нормуль?
И так, с надрывом: в живооом.... человеческом..... А? (так всё пошел, а то и жена тут волнуется....) Спокойной ночи
Разработали пиндосы робота "Трахинатор 200" для утешения женщин. Опробовали на француженке. Через 25 минут та выходит довольная: - Всё хорошо, ласки бы ему побольше. Ну опробовали на американки. Через час та выходит и говрит: - Вот это был трахтбидох, просто супер. Ему бы шарма мужского по больше. Отрегулировали, приварили. ну русскую бабу позвали. Через пять часов. Выбигает бедный иностранный робот Трахинатор с адским взглядом поправляя брюки, детали сыпятся кричит ФААААААКККККК. И вышла за ним русская баба: - Ходь сюда, Я тебе б...ть покажу батарейки сели.
Отчаяный Вы Гольц.......Небось уже тыкали штыком в живого человека? За сакэ не спрашиваю, и так все понятно....
Проводжають хлопця в армію. Його дівчина каже: - Ти хоч би мені свою фотку залишив. Хлопець порився у своїй шафі – нічого немає, тільки одна фотографія, де друзі його голим зняли. Він її навпіл розриває і верхню частину дівчині дає: - Ось, тобі на пам’ять, вибач, трошки зіпсована. Тут бабуся: - А мені фотографію? Я теж хочу. Ну бабуся старенька, сліпа, що вона роздивиться? Їй нижня частина фото дісталася. Бабуся вдивляється у фото, і сльози течуть: - Ах! Ти точнісінько, як твій дід. Як завжди, неголений. Як завжди, галстук набік.