И надолго тогда нас хватит? Тост бел рюмки не произносится! И опять таки недавно подтянувшиеся не поймут о чем речь.
Вона, поки не балована, завжди зажурена, і невзрачна. Є давньоримське правило: потеребіть зажурене і небаловане - буде ва щістє (мова оригіналу). Якщо не буде, - не переставайте теребити і шукайте далі.
Ну очепятался я, бывает. А пассажиры не правильные. Не собачки, а белочки должны быть, чтоб все по фен-шую.
Я довго мовчав про стан доріг..., але тут історичний форум, більшість має всякі лопати, - йдіть і закопуйте ямки, але по-дорогах, мля - в лісах хай лісові закопують. Я не то шо- бишо , просто пломби подорожчали.
Висловлюю своє категоричне "НІ!". Треба лише викопати пару ямок для головних в справі ремонту доріг. А чому Ви переймаєтесь тими дорогами взагалі, у Вас же на аві низьколітаючий винищувач?
Та винищувач, тай х з ним, поки їду. Просто курва-мать я нижче літаю, а коли виходжу (переважно використовую схему 4*4). Закопуйте, ямки, дорожники - камрадами вас обізвати - язик не повертається.