Їсти і готувати це дві великі раздніц ... ІМХО .... Та й на рахунок біляші і чебурекiв а хто вам сказав що там коти і собаки. А може бомжі ... ???
Ідея некудишня, якщо тобі хтось перейшов дорогу, дай в харю! А із под тішка гадить не достойно Чоловіка. Імхо.
Ребята ... отключаюсь.... больше не наливать.... подготовте ответ.... Как выйти из пьянки? ... у мення семья.... до до до встречииииии
Ну с меня не баран тогда а барон отард). Только прийду после тогда , когда все скажут, что не обыденности ради , а эталона для.
Та шо Ви таке кажете ,засмущали мене прямо ...Давно таке було вже ... Та й багажник досить високий ,прийшлося б довго і часто підстрибувати
А если откровенно, то на встречу из отписавшихся тут , многие не прийдут изза осознания себя безынтересностью, с доказательствами в материальном и нематериальном плане.)
Та нічо там укусного не було : запаска ,агнєтушінтєль,банкрат,катєлок амерікосовський,МСЛ,вода газована,чохол,сакіра,ключів трохи,чуть-чуть викруток,шморгавка,стєкломой,каністра п"ятилітрова,бензин в каністрі ,коврик ,аптєчка,пєрчатки,вонючка невонюча вивонявшаяся,пакети на 200л,ізалєнта,шланг,йолки 3 штуки.Вот ! І от Ви скажіть мені ,є із всього переліченого щось "вкусноє" ?
А то размахивая бутылкой десанта , интересный разговор может вести , только тот , кто пьет выбирая , а не выбравший пить.
На мій багажник можна хіба що "кицю - цицею" коли киця буде на високих каблуках - тоді буде натюрліх ,дастіш фантастіш і зер гут !