- Василий Иванович ты смог бы выпить ящик водки? - Смог бы, Петька... - А канистру? - Смог бы... - А в мировом масштабе - цистерну водки? - Цестерну нет... но отпил бы много.
З віком розумієш, що нех.. взагалі витрачати гроші на 12річний віскарік. Бачив багато пафосних початків застілля з дорогим алкоголем, якого виявлялося потім мало і пили вже що було, навіть горілку з "п'ятішки " , або усе шліфувалось пивом, і як результат ранок "не добрий"...
самогон подвійної перегонки через холодильник Лібіха та доведений до 40% дист. водою з цьогож пристрою-в магазині ні за які гроші подібної якості не купиш.
А для чого "мішати"? По правильному п'єш тільки один напій, тому ранок буде завжди "добрий". Тут головне визначити, що головне - випити чи нажертися.
Апетит приходить під час їжі (вживання). А , як ви пишете, " визначити " нетверезому та у гарній веселій , душевній компанії дуже не просте завдання.
Ректифікат - це для ледачих, зробив рідину 95 градусів, потім розвів водою до бажаного градусу, в найгіршому випадку дистильованою, отримав продукт без вкусу і радієш як дитина пустушці. Інше діло дистилят, тут треба попрацювати, хвости/голови, але з чого робиш, той і присмак, якщо з двойного перегону, то можна без додавання води отримати на виході бажаний градус, вживаєш і насолоджуєшся. А головешка найчастіше болить не від продукту, а від кількості влитого в організм.
харашо раньше отдыхали на Синевир ,там в колыбах такие настоянки подавали,Местные,Оч!Харошие люди говорили...что от воды весь вкус зависит.Голова на утро всегда Свежая,Настроение Харошее с самого утра Опять Туда!