Очень помогает в период обострения омепразол. Капсула за 20 мин. до завтрака. Баланс кислотности на целый день.
Как же дурят нашего брата... Второй раз купил Старый Кахети. Хватило. Крепость 30% вместо 40 заявленных. Думал, что в прошлый раз показалось, что занадто мягкий. Сейчас тоже мягкий, но тут уж произвел замеры спиртометром.
Це ви скільки зірочок брали? А то я взяв у Розетці 7зіркового чотири пляшечки на майбутнє свято...тепер хвилююся, щоб перед гостями не соромно було і свято не зіпсувало
Якщо ви дійсно хворіли на алкоголізм то розумієте, що всі оці "проповіді" до одного місця, поки людина сама с цим не стикнеться. І не в усих є схильність до залежності. Знаю людей які дойшовши до краю схаменулись, знаю деяких хто практично усе життя на підсосі, знаю багатьох хто вживає по святах і не має проблем, але знав і тих хто спився і помер. Тут все індивідуально. Колись було і мені на дому ставила жіночка крапельницю після довгих святкувань, незручно почувався поки вона не заспокоїла, сказала що я навіть не представляю "яким людям" міста вона ''допомагала ", але то "лікарська таємниця".
Согласен что до одного места, но а вдруг хоть кто-то задумается, уже не зря У всех, и не склонность, а неизбежность, абсолютно у всех, ну кроме трупов может. Разница лишь в скорости развития стадий алкоголзима - генетика и обстоятельства, остальное без исключений. И переход между стадиями человек замечает когда уже слишком поздно и соматические розлады пошли. Тот же водочный алкоголизм развивается а разы быстрее пивного, женский в разы быстрее мужского и тд. Женский перескакивает по стадиям за пару лет, у мужчин переход от второй к третьй в среднем 10 лет, могут быть и 15, иногда и 20, но не заболеть алкоголизмом употребляя таких не бывает, вам бы рвотный рефлекс и «вертолеты» просто не дали бы наслаждаться этим, а раз нравится уже, то добро пожаловать в клуб
З часом впевнився, алкаші всі. В середньому. Курці ні. Чомусь не звертаєм уваги на купу звичок що теж погіршують якість життя, точніше змінюють до якоїсь мети. Нагребти побільше грошей, вилізти по службі наверх, все життя трястись над кожною копійкою або хворобливо боротись з кожною плямкою на вікні або автомобілі. Спалюєм той мізерний час життя на рутину. За що і вип'єм. Трошки. Ще нагадаю, хто забув, бухають при можливості вищі ссавці, слони, мавпи, ведмеді і т.п. спеціально їдять забродивші фрукти. І не відмовляються від запропонованим людиною алкоголем.
Помічено, що самі неприємні та набридливі алкоголіки-це колишні, в зав'язці. Усім розповідають за негатив. Срока давнини не мають, коли розв'язують (а вони розв'язують, це факт, надивився)-тримайте їх семеро
1. Бухнув -спати ( безпечний); 2. Бухнув - юмор,приколи...(безпечний); 3. Бухнув - агресивно-радісний (жовтий рівень); 4. Бухнув - агресивно-слухняний (рівень помаранчевий); 5. Бухнув - агресивний, "шукач пригод" ( червоний) p.s.: Я колись теж бухав, але далі першого рівня не заходив)))
А нах тоді вживати, щоб зразу в люлю?. 5 рівень може бути цілком не агресивний, з провалами у пам"яті.
Я наперво брав 3 зірочки, подумав, що щось не то. Потім взяв 5 зірочок. Та же сама хрень. Візмить пляшечку, відчинить ії, замерьте міцність. Якщо все горазд, то подадіть їі на стіл на прикінці трапези. Ніц хто щось заметіт.
Про тварин все вірно. Знав одного кота. Він був алкоголіком. Прожівав у мого товаріща. Як тільки ми збиралися усугубіть, то котяра виносив нам мозгі, докі йому не налівали. Потім він одразу становився мілішою істотою.